Speltips: Nottingham – West Bromwich Albion 18/4 “Nottingham…

Speltips: Nottingham - West Bromwich Albion 18/4 "Nottingham…

Fritz Tippar

Nottingham
Forest förlorade sin senaste match mot Luton på bortaplan. De ligger just nu 5a i ligan och har en play-off plats. De är väldigt jämnt och med ett par vinster på raken skulle de kunna utmana Bournemouth om 2a platsen som ger direkt avancemang till Premier League.

Viktigast för Nottingham är dock att hålla kvar i sin play-off plats och då måste man vinna sina hemmamatcher. Nottingham har ett gäng tuffa bortamatcher kvar på spelschemat så jag tror det är viktigt att gå för 3 poäng i denna match. Nottingham har 5 raka segrar på hemmaplan i ligan.

WBA
Viktig seger senast för WBA, de slog Blackpool hemma och avgjorde i den 93e minuten. WBA ligger 11a i ligan och är 5 poäng ifrån 6e platsen som ger play-off. WBA har endast 3 matcher kvar efter denna omgång, så en vinst här är ett måste ifall de ska ha chans på 6e platsen.

Tips
WBA är ett av ligans sämsta bortalag och med endast 5 vinster på 21 försök denna säsong på bortaplan tror jag det blir tufft att ta 3 poäng i denna måstematch. Det som talar för WBA är deras vinst i senaste matchen och att Andy Carroll verkar ha kommit i mål-form.

Jag tror att Nottingham tar sin 6e raka hemmaseger och fortsätter koppla greppet om play-off platserna. Mitt tips blir 3–1 till Nottingham, rak 1a spelas på Nordicbet till 2.10 gånger pengarna. 6/10 units.

Spela Nottingham vinner på Nordicbet