Speltips: Osasuna – Mallorca 22/5 “Högt odds på hemmalaget!”

Speltips: Osasuna - Mallorca 22/5 "Högt odds på hemmalaget!"

Fritz Tippar

Här kommer en ny match lite längre fram i veckan. La Ligas sista omgång som spelas på söndagen mellan dessa två lag. Jag har redan börjat se ett odds ras och väljer att reka denna match redan nu.

Mallorca
Måstematch för Mallorca som slåss om överlevnad i La Liga, det är otroligt jämt i botten och Mallorca säkrar till 100% nytt kontrakt med en seger, en seger är också det som lär behövas för att undvika nedflyttning för Mallorca.

Mallorca hade två förluster och ett oavgjort resultat innan den blytunga segern där de avgjorde på övertid mot Rayo Vallecano i senaste matchen.

Osasuna
Osasuna har inte vunnit på fem matcher men de har tre oavgjorda resultat i de fem matcherna och jag tror de vill avsluta denna säsong med en seger på hemmaplan.

Tips
Trots mer motivation för Mallorca så tror jag det blir tufft för dem. De har endast vunnit 2 bortamatcher på 18 försök denna säsong.

Osasuna har gått ner från 4 gånger pengarna till 3.75 senaste dagen och jag tror oddset kan sjunka ännu mer. Jag tycker det är på tok för högt odds på Osasuna och tror de kan vinna mot ett pressat Mallorca. Jag tippar på 3–1 till Osasuna och spelar en rak 1a till 3.75 gånger pengarna på Bet365. 6/10 units.

Spela Osasuna vinner på Bet365