Speltips: Oskarshamn – Rögle 6/4 “Rögle kopplar grepp om…

Speltips: Oskarshamn - Rögle 6/4 "Rögle kopplar grepp om…

Åkesson

Vi vänder oss till SHL och kvartsfinalmötet mellan Oskarshamn och Rögle. Ställningen är 2-1 i matcher till Rögle, efter två raka vinster. I senaste matchen blev det säker vinst för Rögle på hemmaplan med 4-1, och min känsla är att Rögle har kontroll över denna matchserie. Nu är det förvisso bortaplan som gäller, men jag tror Rögle vinner även denna match.

Oskarshamn

Oskarshamn som slutade på en 9:e plats i grundserien, har gjort en bra säsong. Man slog ut Leksand med 2-1 i matcher i play in, och man slog Rögle på bortaplan i den första kvartsfinalen. Nu i senaste matchen var man dock numret mindre och känslan är att man tröttnat lite. Nu är det hemmaplan och utsåld hall, men jag tror på ny förlust för Oskarshamn.

Rögle

Rögle vann grundserien och klev in i slutspelet som favoriter. I första matchen blev det som sagt förlust, men nu har man två raka vinster och 2-1 i matcher. Rögle har ett starkt lag och man spelar en frejdig hockey. Jag tror Rögle vinner två raka matcher till och det börjar med en vinst i Oskarshamn.

Speltips

Rögle vann grundserien, med ans Oskarshamn slutade på en 9:e plats. Rögle kommer med två raka vinster, och man känns starkare. Oskarshamn går hårt på folk, och känslan är att man kommer tröttna. Mitt speltips i denna match blir därför att Rögle vinner till oddset 2.25 gånger insatsen.

Lycka till!

/Åkesson

Spela Rögle vinner på Betsson