Speltips: Österrike (D) – Norge (D) 15/7 “Fördel Österrike i match…

Speltips: Österrike (D) - Norge (D) 15/7 "Fördel Österrike i match…

DannesTips

Då ska gruppspelet avgöras. Och i fredagskvällens match mellan Österrike och Norge kommer vi garanterat bjudas på en härlig match då lagen i tabellen står på samma antal poäng. Det är fördel Österrike på målskillnad och jag tror ”de håller undan”!

Ja det är som sagt match om avancemang i Grupp A i damernas EM. Österrike är efter Norge i FIFAs rankning med 21.a plats, mot Norska damernas 11.e placering. Men nu tycker jag Österrike tagit för sig bra hittills i EM-slutspelet.
Mot England i öppningsmatchen blev det endast (0-1) förlust. Till skillnad från den utskåpning som Norge bjöds på (0-8) så presenterade Österrikiska damerna ganska väl emot hemmanationen.
Mot Nordirland gick det lite trögt men det blev endå en klar seger med 2-0.

Spelidé
Norge har inte fått det att stämma i slutspelet och det verkar vara dålig harmoni i laget. Visst kan norskorna ta sig samman här, men faktum kvartsår att de har pressen på sig att vinna matchen för att gå vidare.
Österrike kan å andra sidan positionera sig och ställa upp med en lite med kontrollerad och defensiv inriktning här.
Med tanke på den fördelen ser jag dubbelchansspelet på Österrike klart intressant. 1X hos Unibet till 1,73 läggs med 4 units.

Spela 1X Österrike på Unibet