Speltips: Österrike – Nordirland 11/7 “Enkel uppgift för Österrike?”

Speltips: Österrike - Nordirland 11/7 "Enkel uppgift för Österrike?"

Stenberg

Hallå i stugan! Dags för lite mer speltips här inne och vi spänner blickarna mot stundande fotbolls EM för damer!

Österrike ställs mot Nordirland i den andra gruppspelsmatchen av tre och vi har ett lite vinnande – försvinnandeläge för Österrike, när ett av turneringens sämsta lag står på andra sidan!

I premiären mötte Österrike värdnationen England och stod upp väldigt bra på ett fullsatt Old Trafford. Tyvärr förlorade man med 1-0 efter matchens ända mål signerat Beth Mead efter 17 minuter spelade. Därefter skapade man flertalet chanser och framförallt på slutet av matchen då vi bland annat bevittnade ett ruskigt giftigt avslut av Barbara Dunst, men då sträckte Englands målvakt, Mary Earps ut sig. Österrike fortsatte sin forcering men lyckades ej kvittera och man förlorade med 1-0.

Nu besöker laget St. Mary´s Stadium och motståndet för kvällen står Nordirland för. Ett Nordirland som av många tippas vara ett av EM´s sämsta lag kommer till start med fem raka förluster och nu senast i premiären blev det förlust mot Norge med klara 4-1! Matchen mot Norge kunde slutat betydligt större och stundtals blev Nordirländskorna fullständigt utspelade.

För att Österrike ska ha en chans till fortsatt spel i turneringen så krävs en seger här och det är något jag tror Österrikiskorna löser tämligen enkelt!

Österrikes väg till EM 2022

Österrike tog sig till EM som grupptvåa bakom Frankrike i sin kvalgrupp. Sex segrar, en oavgjord mot Frankrike och en förlust mot samma motstånd blev resultaten i sin helhet och blev med detta direktkvalificerade till EM som grupptvåa.

Nordirland hamnade i en grupp tillsammans med Wales, Norge, Belarus och Färöarna. Här åkte man med nöd och näppe vidare tack vare fler mål på bortaplan och därför placerades man över Wales i tabellen. Playoff stundade efter det resultatet och Ukraina fick man möta i ett dubbelmöte, där det slutliga resultatet 4-1 tog laget till sitt allra första fotbolls EM.

Faktorer som pekar för mitt spel:

Motivationen hos hemmalagetNordirland är EM´s sämsta lagÖsterrike besitter bättre spelare på samtliga positioner

Spelet

Jag spelar Österrike över 2,5 mål till fina 1,80x insatsen

Stort lycka till!

/ Andreas

Spela Österrike över 2,5 mål på Bet365