Speltips: Ottawa Senators – Nashville Predators 8/4 “Bra chans för…

Speltips: Ottawa Senators - Nashville Predators 8/4 "Bra chans för…

DannesTips

NHL-tips till natt fredag svensk tid. Här ser jag klar fördel för bortalaget Nashville Predators som gör det bra utefter förutsättningarna. Hemmalaget Ottawa Senators är ett ungt lag som Predators ska ha bra chans att eliminera.

Nashville Predators trupp bygger i mina ögon på några nyckelspelare. Svenska målskytten Filip Forsberg, Matt Duchene (right winger), Roman Josi (back) och målvakten Juuse Saros.

Med dessa spelare som grund gör laget en bra säsong. Filip ryktades att bli trejdad från laget men det dröjer till efter säsongen. Josi är ligans främsta back med 84 poäng. Duchene gör ett enastående jobb som playmaker och målskytt (36+36) 72 poäng.

Tryggheten i målet som vi också vill ska starta natten till fredag – Juuse Saros, har stått senaste fem matcherna och generellt har han fina %0.921 i räddningsstatistik.

Nashville går på bortaisen ut med fin statistik mot Ottawa Senators. Flera vinster har det blivit H2H (2/5 i OT) så jag tycker preds ska ha en mycket god chans här.

Ottawa har som sagt ett ungt lag som blandar och ger i prestationer. Tycker Nashville Predators uppträder mer moget och spelar just nu i contention för ett playoff i western conferense. Har vi Saros i mål och övrigt skadefritt lag så ger jag klar fördel för Predators. Spelstilarna är ganska lika med offensiv rak hockey. Ottawa har inte samma spets som Nashville vilket bör fälla avgörandet för bortalaget.

Nashville Predators vinner ordinarie tid till oddset 1,93 hos Betinia

Spela Nashville Predators på Betinia