Speltips: Paddy Pimblett – Jordan Leavitt 23/7 “Paddy the Baddy…

Speltips: Virna Jandiroba - Angela Hill 15/5 "Virna Jandiroba vinner"

Fritz Tippar

Paddy Pimblett (18–3)
Den otroligt populära Paddy The Baddy har tagit UFC med storm. Två fighter hittills i UFC och det har blivit två segrar i första ronden. Senast vann han via submission mot Rodrigo Vargas i London. Även denna fight är i London och Paddy är storfavorit till att vinna fighten.

Det har varit en hel del hets mellan dessa två fighters inför fighten och Paddy har varit ganska tydlig i intervjuer att han vill vinna via Knock-out denna gång.

Jordan Leavitt (10–1)
Jordan debuterade i UFC 2020 och sedan dess vunnit fyra fighter och förlorat en. Jordan har vunnit sex av sina tio segrar via submission. Något anmärkningsvärt inför denna fight är att Jordan ej fightas inför storpublik tidigare i sin karriär. I UFC har han fightats inför begränsad publik pga. av restriktioner och ska nu slåss mot publikfavoriten Paddy på bortaplan.

Tips
Paddy har visat sig vara bäst under press och är van vid att fightas framför storpublik. I både UFC och Cage Warriors har Paddy briljerat med fantastiska avslut inför fullsatta arenor. Den erfarenheten tror jag blir helt avgörande i denna fight.

Jag tror att Paddy vill hålla den fight ståendes så länge som möjligt. På marken är dessa två fighters jämna medan ståendes är Paddy flera nivåer bättre än Jordan. Paddy att vinna denna fight ger 1.35 gånger pengarna, jag tror dock Paddy vinner via knock-out och det ger hela 3.40 i odds.

Spela Vinstmetod. Paddy på knock-out, tekniskt knock-out eller diskvalificering på Unibet