Speltips: Parma – Ternana 10/9 “Urladdning la Crociati”

Speltips: Parma - Ternana 10/9 "Urladdning la Crociati"

Sanels Hörna

Italienska Serie B bjuder idag på massa matcher. Däribland mitt Parma som tar emot Ternana. Jag känner stark optimism inför matchen och lirar Parma -1.5 till oddset 2.85 på LeoVegas.

Parma

Parma som ju är en av förhandsfavoriterna till att knipa uppflyttning till Serie A har haft en okej start på säsongen. Obesegrade efter fyra matcher men endast en seger. Laget har dock sett riktigt vasst ut i samtliga matcher där man varit det bättre laget. Parma har fått ihop en riktigt fin balans i truppen där fart och finess lyser starkast. Centralt på mitten har man seriens kanske skickligaste innermittfältare i Bernabe och Estevez. Framåt lirar rumänerna Mihalia och Man ihop med evigt unga Vasquez och Inglese. Uppbackningen till dessa är också väldigt god. Man tränas av en tränare som förespråkar en offensiv fotboll vilket är ett måste om man vill avancera i seriesystemet och väl där etablera sig på nytt. Dagens motstånd bör vara en munsbit för Parma där polletten äntligen faller på plats.

Ternana

Ternana väntas kriga på i bottenträsket denna säsong. Inte mycket finns att säga om laget som verkar ha sin styrka på hemmaplan. Borta har man två förluster av två där den senaste slutade med hela 1-4 mot ett annat bottenlag, Modena. Parma är två klasser bättre än just Modena och bör, så länge inget oförutsägbart sker, ta hem detta relativt komfortabelt. Jag tippar på 4-1 men nöjer mig med 2-0. Lets go!

Spela Parma -1.5 på LeoVegas