Speltips: Partizan – AEK Larnaca 11/8 “Motiverat Partizan i Belgrad”

Speltips: Partizan - AEK Larnaca 11/8 "Motiverat Partizan i Belgrad"

Sanels Hörna

Partizan från Belgrad tar emot cypriotiska AEK Larnaca i kvällens sista match i kvalet till Europa League. Jag förväntar mig en dominant insats av hemmalaget och lirar Partizan Belgrad först till sju hörnor till oddset 2.50 på Bet365.

Partizan

Partizan lyckades på ett väldigt underligt sätt torska första matchen borta mot Larnaca med 1-2 trots en tidig ledning. Man vann skotten med 13-6 men det är ju målen som räknas brukar det heta. Till kvällens match så bryr vi oss inte om mål. Tvärtom får Larnaca gärna stå emot det starka hemmalaget ett tag så att Partizan får anledning att trycka på under långa perioder med hörnor som utfall. Jag tror att det blir matchens melodi. Ett taggat hemmalag som öser på inför sina hemmafans i jakt på en åtråvärd plats i Europa League. Allt annat vore ett enormt misslyckande mot en “sämre” motståndare. Partizan har fått ihop ett slagkraftigt lag i år och är väldigt framåttunga. Man ligger dessutom före cyprioterna i säsongen då man redan spelat fyra matcher i den inhemska ligan. En faktor som kan vara avgörande i kvällens match.

AEK Larnaca

AEK Larnaca lyckades med en smärre bragd när man i första mötet lyckades vända underläge till seger och har nu ett resultat att spela på. Är det något som Larnaca är bra på så är det det defensiva spelet. Jag hoppas och tror att man kommer att få utstå hårt tryck ikväll men att man likväl kommer att stänga till framför det egna målet. Detta blir ingen lätt match för Partizan att vinna. Det räcker dessutom inte att hemmalaget vinner med ett mål. Här krävs det vinst med minst två mål för avancemang. Det kan ta sin tid och flera hörnor att uppnå. Larnaca har dessutom inte startat sitt ligaspel än och ligger långt efter Partizan i matchträningen. Det bör visa sig på ett eller annat sätt ikväll. Lycka till!

Spela Partizan först till sju hörnor på Bet365