Speltips: Paul Craig – Volkan Özdemir 23/7 “BETWAY BOOST:…

Speltips: Paul Craig - Volkan Özdemir 23/7 "BETWAY BOOST:…

SpelTorsten

BETWAY KAMPANJ: Hittade ett fint spel på Craig Paul hos Betway som har “boostat” oddset på att Paul Craig vinner matchen på submission vilket jag tycker är ett riktigt bra spel. Har ni inte Betway är det ett gyllene tillfälle att skaffa här.

Precis som min kollega Fritz är inne på i sitt speltips så tror jag också att Paul Craig vinner denna match och när Betway erbjuder oss ett boostat odds på submission är det bara att slå till. Han är riktigt vass med sin “grappling” alltså den delen av MMA som inte är slag och sparkar utan där man brottas och använder olika lås för att vinna matcher. Speciellt när han är på rygg och får använda sina långa ben att koppla motståndarna. Han fick sitt svarta bälte i Brasiliansk Jiujitsu för ett år sedan efter matchen mot Jamahal Hill som han kopplade en så kallad triangel på och bröt först armen på honom för att sen slå ut honom med armbågar. Brutalt kan tyckas men är faktiskt upp till individen att ge upp vilket inte Hill gjorde och fick ta konsekvenserna av det.

Craig har gått 21 matcher i karriären, 16 vinster, fyra förluster och en som slutade lika. Av de 16 vinsterna är 13st Submissions och alla åtta vinster i UFC har varit antingen på submission eller från att han använt sig av det. Han har varit slagen, uträknad och vunnit i sista sekunden på just det. Därför är det inget snack om att det finns ett värde på spelet. Han är dessutom mycket längre än sin motståndare och mäter 193cm mot Volkans 185cm. Det som är det fina med Craig är att även om han blir nedslagen har sin fina BJJ att förlita sig på och har den “killer instinct” och är livsfarlig även om han hamnar på rygg efter en nedslagning. Han har dessutom inte förlorat på sju matcher i organisationen och är obesegrad senaste tre åren.

Volkan Özdemir är raka motsatsen till Craig, han är en fighter som föredrar att hålla matchen stående och vinner sina matcher på sin kickboxning och har riktigt bra tryck i nävarna. Han fick en riktigt fin start på sin UFC karriär där han först vann ett delat domslut mot veteranen Ovince St. Preux för att sedan avsluta Misha Cirkunov & Jimi Manuwa på under minuten vilket gav honom smeknamnet “No Time” och fick endast efter tre matcher i UFC chansen på titeln mot dåvarande mästaren Daniel Cormier. Där blev processen kort där Cormier vann i andra ronden. Efter det har det varit blandade resultat där han förlorat fyra av de sex senaste matcherna.
Volkan som numera tränar på Allstars i Stockhom med bland annat Alexander Gustafsson och Khmazat Chimaev är favorit inför mötet något jag inte köper alls.

Att skotten Craig är “underdog” i denna match köper jag inte och tänker att oddsen borde vara jämnare och antingen vinner Volkan på KO/TKO eller så vinner Craig på en submission så att vi får fyra gånger pengarna med BETWAY BOOSTEN slår jag till med direkt.

SPELET:

Paul Craig vinner på submisson (BETWAY BOOST)3/10 Units investerasSpelet läggs på Betway

HÄR FINNER NI FLER AV MINA SPELTIPS & ANDELAR:

SpelTorsten.se (Här ligger mina dagliga andelar och även mina speltips & analyser från bettingstugan)Podacast (Här finner ni min nystartade Podcast, stödjer de flesta appar och format)Twitter @SpelTorstenSpotify Podcast & Apple Podcast (Här kan ni gå in o lyssna på min “Strykpodd” där jag går igenom Stryktips & Europatips)Discord (en app där allt är samlat smidigt och användarvänligt)YouTube (Youtube kanal med uppsnack & analyser.Twitch (Här kommer livesändningar och där vi jobbar in dart, stryktips, europatips osv.)

Spela Paul Craig vinner på Submission på Betway