Speltips: Perth Glory – Newcastle Jets 30/3 “Båda lagen hittar…

Speltips: Perth Glory - Newcastle Jets 30/3 "Båda lagen hittar…

David Dabeskovic

Vi fortsätter i Australien denna onsdag där Perth Glory tar sig an Newcastle Jets.

PERTH GLORY

Perth är jumbo i A-League och bara lyckats skrapa ihop 13 poäng på 17 matcher. Det är inte mycket som stämmer för Richard Garcias manskap för tillfället. På de senaste åtta matcherna så har man förlorat sex av dessa. Vi får gå ända till 20 februari då man tog en seger och det var hemma mot Brisbane Roar med 2-0. Nu måste man börja plocka trepoängare om inte glappet ska bli för långt upp till lagen ovanför.

Därför vill jag inte räkna bort Perth Glory här mot ett Newcastle Jets som är mediokra på bortaplan. Hemma brukar man ösa på framåt och skulle man få håll tidigt på gästerna så blir inte jag förvånad om man tar sin fjärde seger för säsongen. Framåt har man en vass målspruta i Bruno Fornaroli och det skulle inte förvåna mig om han nätar här. Truppen är annars intakt och man saknar endast avstängde Osama Malik som fick rött kort senast mot Wellington.

NEWCASTLE JETS

Newcastle kommer med två segrar i bagaget till detta möte. Näst senast vann man med 4-0 mot Wellington hemma och nu senast 2-0 mot Sydney, även det på hemmaplan. 6 mål framåt och 0 mål insläppta imponerar på två matcher. Men det man ska ha med sig att det är på hemmaplan som man plockar sina poäng. På bortaplan har man det jobbigare och endast vunnit en match på åtta försök.

Tycker även att på pappret så har man inte så mycket bättre trupp än Perth Glory och det ska inte skilja så mycket mellan dessa två lag. Däremot så har man en spännande talang i anfallet och det är 17-åriga Archie Goodwin som gjorde två mål sist mot Sydney. Den här killen behöver inte många chanser för att hitta målet och honom får värdarna se upp med. Annars är truppen intakt och man kommer nog mönstra samma elva som sist.

ANALYS

Två jämna lag möts här enligt mig fast tabellen säger något annat. Perth Glory jagar fjärde segern för säsongen och lär vara heltaggade här. Newcastle Jets lär gå mycket på kontringar här och med talangen Goodwin i anfallet så kan det hända saker. Tittar man på inbördes mötena så har de senaste sju matcherna slutat med båda lagen gör mål och jag tror även denna gång på en målrik tillställning. Det är även två bra hörnlag där båda lagen gillar ta sig runt på kanterna. Så jag testar ett kombinationsspel till ett bra odds.

SPELTIPS

Båda lagen gör mål & över 8 hörnor i matchen. 6U @2.01 Bet365.

Lycka till vid rygg!

/Davids_betting

Spela Båda lagen gör mål & Över 8 hörnor i matchen på Bet365