Speltips: Philadelphia Flyers – Toronto Maple Leafs 3/4 “SecondUnit!…

Speltips: Philadelphia Flyers - Toronto Maple Leafs 3/4 "SecondUnit!…

DannesTips

Toronto är inne i en bra period. De har slagit Boston och Florida. Nu åker de till Philadelphia och bortamatch mot Flyers, jag tycker det är bra läge att fortsätta tro på Leafs.

Ja Leafs har tagit några riktigt fina skalper på slutet. Med marginal har de vunnit över divisionskollegorna Panthers och Bruins. Förlusten mot Montreal var Canadians målvakt Jake Allens förtjänst – Leafs vann skotten med 18-51 i den matchen och dominierade totalt under vissa perioder.

Auston Matthews är i bra målslag. Han leder skytteligan och är viktig för dem. Tillsammans med Marner så gör utgör de ett hot varje gång de är på isen.
Nylander gör också en kanonsäsong och överträffar förväntningarna i år, bidrar både i pp och ordinarie.

Nyckeln till att det går så bra är att de börjar få ordning på defensiv. Nu har Mark Giordano anslutit och stabiliserat laget. Det har varit vissa målvaktsbyten men nu väntas Campbell vara tillbaka. De har även svenska Erik Källgren som anslutit och gör det bra.

Statistik Toronto Maple Leafs

Senaste fem 8 poäng 21:15 i målskillnad
7-3 Winnipeg Jets (vinst h) 6-4 Boston Bruins (vinst b) Florida Panthers 5-2 (vinst hemma) Montreal Canadians 4-2 (förlust borta) 3-2 New Jersy Devils (vinst borta)

Statistik Philadelphia Flyers
Senaste fem 2 poäng 15:23 i målskillnad

Philadelphia Flyers har en svag säsong och i princip inget att spela för. Nu ska man ta i beaktning att alla vill slå Leafs och plocka skalper på storlagen. Men jag tycker att Torontos form och sätt att spela nu kommer bli för svårt för ett desarmerat Flyers att stå emot. Toronto kommer med fullt manskap och ska ha en mycket bra chans här.

SecondUnit! Toronto Maple Leafs vinner ordinarie tid till oddset 1,66 Betsson

Spela Toronto Maple Leafs på Betsson