Speltips: Pittsburgh Penguins – New York Rangers 10/5 “Måstematch…

Speltips: Pittsburgh Penguins - New York Rangers 10/5 "Måstematch…

DannesTips

Viktiga fjärdematchen! Natt till tisdag har vi ett mycket hett möte i östra delan av NHLs konferenssystem där jag fortsatt tror på mycket mål.

Nu har åter Pittsburgh Penguins hemmafördel mot ett desperat New York Rangers. Pittsburgh leder med 2-1 i matcher och nu kommer stunden för Rangers där de inte vill att Penguins ska dra ifrån.

Det har blivit många mål hittills i matchserien och jag tror det fortsätter så. Målvakter gungar och målvakter är skadade – det i symbios med att målskyttar dominerar och darkhorses kliver fram så lägger jag över 5,5 mål i matchen ordinarie tid.

Skadad är Jarry (förstamålvakt) och Casey DeSmith som utgår för säsongen. Visst kan lagen ställa upp och spela med en defensiv taktik där backarna hjälper målvakterna extra. Och visst har vi sett exempel på både tredje- och fjärdemålvakter som kommer in och står på huvudet matcher!

Lagen Pittsburgh Penguins och New York Rangers har dock slipade spelsystem. I Penguins har Guentzel varit nyttig med 4 mål. Rodrigues och Carter har två vardera. För den som gillar poängspel är Sidney Crosby het med 5 poäng i slutspelet.

Rangers skytteliga i slutspelet toppas av Andrew Copp 3 mål. Vi hittar kända namn som Panarin, Kreider och Vatrano på 2 stycken vardera.

Ingen match i serien har gått under linan. Jag vill få det till att lagen spelar lite utanför boxen nu och det tillsammans med pressen på att vinna denna viktiga fjärdematch gör att jag tror på en målrik tillställning.

Pittsburgh Penguins – New York Rangers Över 5,5 mål till oddset 1,73 Unibet

Spela Över 5,5 mål på Unibet