Speltips: Polen – Sverige 29/3 “Nu ska det avgöras”

Speltips: Polen - Sverige 29/3 "Nu ska det avgöras"

JohanS

Vinnaren i mötet Polen-Sverige spelar VM i Qatar till vintern. Och det är givetvis svinsvårt att på förhand kora en vinnare. Blickar istället mot en annan marknad.

Speltips

Polen besegrade vi som bekant i senaste EM-slutspelet och nu är frågan om vi återupprepar den bedriften. Vill minnas matchen som otroligt jämn och att den kunde slutat lite hur som helst. Denna gång har ju Polen fördelen av hemmaplan och Polen ser även ut att få Lewandowski till spel. Superstjärnan tränade för fullt under måndagen efter lite knäproblem. Piatek var även han osäker men tränade för fullt under måndagen. Däremot är Klich avstängd och Milik, Salamon och Swiderski saknas till följd av skador.

Sverige övertygade knappast hemma mot Tjeckien och vi hade otroligt svårt att vaska fram högkvalitativa målchanser även om en pigg Kulusevski slet sig till ett gäng halvchanser. Jag tror dock inte vi ska underskatta Sveriges chanser till bra resultat här då Sverige under Janne brukat höja sig i matcher då det verkligen bränner till och gäller som mest. Sverige är oddsmässig underdog här och jag tycker nog oddsen blivit lite väl höga på Sverige.

Jag kommer att pröva ett hörnspel i Polens favör. Dels då jag tror Sverige kommer stå emot riktigt bra mot Polen och att Polen därför inte kommer få anledning att sjunka ner och överlåta initiativet till Sverige. Åtminstone inte alltför tidigt i matchen. Dels för att Sverige släppte till väldigt många hörnor mot Tjeckien- nu skruvas svårighetsgraden upp fler snäpp och då tror jag på många hörnor i röven på nytt. Tar Sverige ledningen i den här matchen kan vi definitivt räkna med att Janne beordrar sina mannar att krypa ihop och då känns hörnspelet verkligen bra.

Polen -1 hörnor asian hcp spelas till 1.90 hos bet365. Alltså vinst om Polen får fler än två hörnor än Sverige och pengarna åter om Polen endast skapar en hörna mer än Sverige.

Spela Polen -1 hörnor asian hcp på Bet365