Speltips: Polen – Sverige 29/3 “Tuff match väntar i Chorzow!”

Speltips: Polen - Sverige 29/3 "Tuff match väntar i Chorzow!"

David Dabeskovic

Härlig drabbning väntar i Chorzow mellan Polen och Sverige där vinnaren går till VM.

Polen gick vidare från förra omgången där man tilldelades segern på WO mot Ryssland. Istället så spelade man en landskamp mot Skottland där matchen slutade 1-1. Målsprutan Robert Lewandowski vilades och satt på bänken hela matchen. Det lär han inte göra nu och han lär starta på topp mot Sverige. Det är sällan han går mållös från en match och är ett ständigt hot där framme. Sen ska man ha med sig också att man gick inte för fullt heller mot Skottland och mönstrade inte det bästa laget, så man lär ha mer pigga ben än Sverige som gick en tuff batalj mot Tjeckien.

Sverige slog ut Tjeckien på vägen hit och detta genom seger med 1-0 på Friends Arena i Stockholm där Robin Quaison gjorde matchens enda mål i förlängning. Ser man tillbaka på den matchen så var Sverige stundtals illa ute, men det gick vägen trots allt och nu väntar alltså en direkt avgörande match mot Polen där en VM-biljett ska delas ut, antingen till Sverige eller Polen. Hjärtat säger såklart att Sverige fixar det här, och jag hoppas det för att det hade varit underbart att ha Sverige i VM i Qatar. Men jag tror Sverige behöver stå för en insats utöver det vanliga för att lösa biljetten.

Jag tror att Polen kommer gå hårt för det redan under matchens ordinarie speltid och trycka ner Sverige långt ner på sin egen planhalva. Därför tror jag vi får se en hel del hörnor i matchen för Polen, men även mål. Man har ju inte glömt mötet när de mötes i EM 2021 där Sverige drog de längsta strået och vann med 3-2. Därför tänker jag testa ett kombinationsspel i matchen med hörnor och mål.

SPELTIPS

Mitt spel blir Polen över 4 hörnor & över 0,5 mål i matchen (skapa spel). 8U @1.75 Bet365.

Lycka till vid rygg!

/Davids_betting

Spela Polen över 4 hörnor & Över 0,5 mål i matchen på Bet365