Speltips: Port Vale – Rotherham 10/8 “Målrik match att vänta i…

Speltips: Port Vale - Rotherham 10/8 "Målrik match att vänta i…

SpelTorsten

Då är vi igång med engelska ligacupen och vi tar oss till Stoke-on-Trent där Port Vale FC tar emot Rotherham.
En match som kan sluta precis hur som helst även om Rotherham är rättfärdiga favoriter

Här möts två lag som båda har gått upp en nivå i ligasystemet. Port Vale gick upp till League One och Rotherham klev upp till Championship. Port Vale är ett starkt hemmalag och gör som oftast mål på Vale Park. De har faktiskt gjort mål i 16 av 20 hemmamatcher. Även om den förra Unitedspelaren James Wilson är skadad och naturligtvis är ett avbräck för Port Vale så tror jag på en del mål i denna matchen. Dels för att Rotherham lär rotera en del med tanke på tufft schema i Championship. Fyra matcher på tio dagar är tufft för alla lag och naturligtvis kommer det roteras hos gästerna.

Port Vale ser detta som ett ypperligt läge att ta sig vidare i cupen och slå ett lag från en högre division och kommer naturligtvis vara med taggade. Även Port Vale har ett tufft schema framför sig men spelar hemma här och hemma till helgen så har det inte lika tufft som gästerna. Med tanke på eventuell rotation så kan det öppna sig och jag tror som sagt på en målrik tillställning och tycker vi får ett bra odds på att båda lagen gör mål. Visserligen är Rotherham ett defensivt starkt lag och hade nog inte spelat detta spel om Rotherham hade varit hemmalag. Jag tippar det blir 2-2 och spelet sitter redan i första halvlek.

SPELET:

Båda lagen gör mål4/10 Units investerasSpelet läggs på Pinnacle

HÄR FINNER NI FLER AV MINA SPELTIPS & ANDELAR:

SpelTorsten.se (Här ligger mina dagliga andelar och även mina speltips & analyser från bettingstugan)Podcast (Här finner ni min nystartade Podcast, stödjer de flesta appar och format)Twitter @SpelTorstenSpotify Podcast & Apple Podcast (Här kan ni gå in o lyssna på min “Strykpodd” där jag går igenom Stryktips & Europatips)Discord (en app där allt är samlat smidigt och användarvänligt)YouTube (Youtube kanal med uppsnack & analyser.Twitch (Här kommer livesändningar och där vi jobbar in dart, stryktips, europatips osv.)

Spela Båda lagen gör mål på Pinnacle