Speltips: Portimonense – Famalicao 4/9 “Bra odds på ett starkt…

Speltips: Portimonense - Famalicao 4/9 "Bra odds på ett starkt…

SpelTorsten

Vi fortsätter med fina spel i den portugisiska ligan och detta gillas enormt. Portimonense har fått en bra start på säsongen och har ett bra utgångsläge att plocka tre nya poäng hemma på Estádio Municipal de Portimão.

Portimonense som förra säsongen var inne i en lång period utan att vinna har definitivt brutit trenden och är i en riktigt bra period nu. De har med träningsmatcher inräknat sju vinster på åtta matcher och de befinner sig på en fjärdeplats i ligan efter tre raka vinster. De förlorade öppningsmatchen mot Boavista med 0-1 men spelmässigt såg det bra ut. De har tre riktigt vassa brasilianare, Cariello Ribeiro (kom på free transfer från Liga 3 laget Santarem), Welinton Junior (kom tillbaka från utlån i Japanska ligan) & rutinerade Ewerton som gör sin nionde säsong i klubben.
Det som talar emot Portimonense här är att de konstigt nog är ett ganska mediokert hemmalag därför väljer jag att köra -0.25 här då vi får halva insatsen tillbaka vid oavgjort. Dessutom vet man aldrig med de röda korten i Portugisiska ligan så väljer att säkra här då det är ett lag som tar en del kort och utvisningar genom en säsong.

Famalicao är tvärtemot hemmalaget här och avslutade förra säsongen starkt men har inlett denna trögt. De vann visserligen senast hemma mot Santa Clara men har bara gjort ett mål på fem matcher.
De tappade sin bästa spelare och målskytt i Simon Banza som gick till Braga och har dessutom tappat Pepe (var på lån från Olympiakos och blev utlånad till Ankaragucu) Rodrigues do Nascimento (tillbaka till brasilien) & Marin Adrian (Utlånade från Granada och såldes till Gil Vicente). De fyra var deras fyra bästa målskyttar förra säsongen och framför allt Simon Banza är svår att ersätta för Famalicao. Visst har de gjort en del nyförvärv och lån men inget som kommer sätta sig inledningen av säsongen och de kommer få det tufft mot Portimonense denna söndag vilket de historiskt haft svårt mot. Portimonse tar sin andra seger hemma denna säsong men vi säkrar med ett -0.25 HCP.

Portimonense -0.25AH

6/10 Units investerasSpelet läggs på Pinnacle

HÄR FINNER NI FLER AV MINA SPELTIPS & ANDELAR:

SpelTorsten.se (Här ligger mina dagliga andelar och även mina speltips & analyser från bettingstugan)Strykpodden.se (Egen sida för podcasten, här finner ni avsnitten och länkar till de vanligaste plattformarna)Twitter @SpelTorstenSpotify Podcast & Apple Podcast (Här kan ni gå in o lyssna på min “Strykpodd” där jag går igenom Stryktips & Europatips)Discord (en app där allt är samlat smidigt och användarvänligt)YouTube (Youtube kanal med uppsnack & analyser.Twitch (Här kommer livesändningar och där vi jobbar in dart, stryktips, europatips osv.)

Spela Portimonense -0.25AH på Pinnacle