Speltips: Porto – Santa Clara 4/4 “Inget snack om vilket som är det…

Speltips: Porto - Santa Clara 4/4 "Inget snack om vilket som är det…

SpelTorsten

Porto ser ut att segla mot titeln i den portugisiska ligan. Med sju matcher kvar ligger de sex poäng före förra årets mästare Sporting Lissabon.

Porto är ett av europas absolut bästa hemmalag vilket är tydligt i ligan, 35 av 39 möjliga poäng har de tagit på Estádio do Dragão.
Trots att de tappade colombianen Luiz Diaz till Liverpool så märks det inte i ligan och är det formstarkaste laget i ligan senaste tio matcherna och Iraniern Mehdi Taremi har burit laget med sina 14 mål och 11 assist den här säsongen. Dock bör tilläggas att han är ute med sjukdom och inte är med i denna match men “brassen” Evanilson är en fullgod ersättare och har stänkt in elva baljor denna säsong. De ska absolut inte ha problem att vinna mot ett otroligt dåligt bortalag i Santa Clara.

Santa Clara ligger på en tionde plats i ligan med 31 poäng men har bara tagit åtta poäng på bortaplan denna säsongen och tillhör ett av ligans sämsta bortalag.
De är ganska bra på att kontra och attackera från kanterna så därför plockar jag med att de kommer ordna minst två hörnor denna match.
Räknar med att Porto tar kommando direkt och tar ledningen i första halvlek så då måste Santa Clara chansa lite, annars finns möjlighet att de kontrar in ett par hörnor.
De har trots allt klarat att skapa två eller fler hörnor i de senaste 25 matcherna och som jag målat upp matchbilden och att Porto tar ledningen ska de inte kunna misslyckas denna gång. Framåt så har de brassen Crysan och portugisen Rui Costa (Inte legendaren som spelat i Fiorentina & Milan utan en yngre utgåva).
Men ingen av dem ska kunna skaka Porto på bortaplan och jag tror vi får en komfortabel seger för Porto här.

✔ Porto har gjort två eller fler mål i 11/13 hemmamatcher.✔ Santa Clara har släppt in två eller fler 9/13 bortamatcher.✔ En match har slutat under två mål för Porto på hemmaplan & två matcher för Santa Clara borta.✔ Porto har vunnit alla liga matcher mot Santa Clara.✔ Santa Clara har skapat två eller fler hörnor senaste 25 matcherna.❌ Santa Clara har spelat 0-0 i tre av de senaste fyra matcherna.

SPELET

Porto vinner, över 1.5 mål och Santa Clara över 1.5 hörna5/10 Units investeras.Spelet läggs på Betsafe

HÄR FINNER NI FLER AV MINA SPELTIPS & ANDELAR:

SpelTorsten.se (Här ligger mina dagliga andelar och även mina speltips & analyser från bettingstugan)Twitter @SpelTorsten..Discord (en app där allt är samlat smidigt och användarvänligt)YouTube (Youtube kanal med uppsnack & analyser.Twitch (Här kommer livesändningar och där vi jobbar in dart, stryktips, europatips osv.)

Spela Porto vinner, över 1.5 mål och Santa Clara över 1.5 hörna på Betsafe