Speltips: Preston North End – Birmingham City 3/9 “Vind i seglen hos…

Speltips: Preston North End - Birmingham City 3/9 "Vind i seglen hos…

Stenberg

Hallå i stugan!

Efter liten semester från speltipsen är jag nu tillbaka igen och ser fram emot en härlig September-månad med förhoppningsvis bra ROI. Mitt första spel hittas i Championship och mötet mellan Preston – Birmingham på Deepdale.

Let´s Go!

Säkert flera av er läsare som kommer höja på ögonbrynen när ni läser detta speltips, när siktet som tidigare nämnt är inställt på otroligt formstarka Preston. Hemmalaget som har inlett årets säsong på ett smått osannolikt sätt med sju spelade matcher och inte ETT ENDA INSLÄPPT MÅL, tar sig an ett av ligans bottentippade lag i Birmingham City. Man bör nämna att hemmalaget inte gjort mer en två mål under sin inledning, men på nåt sätt känns det ändå som Andy Niels mannar har något stort på gång denna säsong och laget ser otroligt disciplinerade ut. Hemmalaget kommer med vind i seglen efter senaste segern borta mot Coventry och det är verkligen harmoni i truppen för dagen.

Ett av ligans sämsta lag kommer på besök

Hemmalaget kommer från en imponerande seger senast mot Coventry och får med tanke på sin inledning av säsongen bära ett ganska stort favoritskap denna gång, när krisslaget Birmingham kommer på besök. Birmingham City kantas av stora ekonomiska bekymmer och inför denna säsong tippades man att åka ur The Championship och pressen är otroligt stor hos tränare Josep Clotet Ruiz. Bortalaget stoltserar inte med någon direkt offensiv och när nu ligans bästa försvarsspel ska försöka överrumplas så ser det på förhand inte helt enkelt ut.

Statistiken talar även den för hemmalaget då man på sina tjugotvå bataljer lagen emellan endast förlorat fem gånger, segrat i elva av dom och spelat oavgjort i sex.

Faktorer som pekar för mitt spel:

HemmaplansfördelenHarmonin i truppen efter starten på säsongenEtt av ligans sämsta lag kommer på besök

Spelet

Jag spelar att Preston gör över 1,5 mål i matchen till 1,90x insatsen

Stort lycka till!

/ Andreas

Spela Preston över 1,5 mål på Bet365