Speltips: PSV – Rangers 24/8 “Ryggareken om PSV

Speltips: PSV - Rangers 24/8 "Ryggareken om PSV

Ryggareken

PSV Eindhoven och Glasgow Rangers möter varandra i den andra matchen av Champions League-kvalfasen och slutspelsomgången på onsdag kväll på Philips Stadion.

Den första matchen för åtta dagar sedan på skotsk mark bjöd på ett genuint spektakel där lagen gjorde två mål var och skapade många ytterligare chanser i ett mycket högt tempo. Båda lagen är väldigt starka offensivt och vi kan knappast förutse ett scenario där samma inte gäller för dagens match.

PSV

En betydande skillnad mellan dem är dock att holländska PSV hade flera extra dagars vila sedan deras Eredivisie-match mot Volendam sköts upp.

PSV Eindhoven vann båda sina första matcher i början av den nya Eredivisie-säsongen och hann med att göra så många som 9 mål på vägen. 4-1 mot Emmen. 2-5 mot Go Ahead Eagles.

För att ta sig till dagens match vart man tvungna att slå Monaco vilket man gjorde på förlängning i den andra matchen (3-2).

Rangers

Till skillnad från PSV var Rangers tvungen att resa till Edinburgh för att slåss mot Hibernian i en tuff bortamatch på söndagseftermiddagen i Scottish Premier League. Den första matchen den här säsongen som man inte vann. Rangers fick nöja sig med oavgjort 2-2 då två av deras första lags ordinarie spelare; John Lundstram och Alfredo Morelos fick se sig utvisade nio minuter in på andra halvlek. Man höll dock ut länge för det tog Hibernian till den andra minuten av tilläggstid innan man kvitterade. Rangers ligger nu på andra plats i Premier League och har två poäng mindre än Celtic som har fyra vinster på fyra inledande matcher.

REK

PSV har både gjort och släppt in minst två mål i vart och ett av de tre senaste matcherna. Men deras offensiv väger tyngre än defensiven, eller bristen på densamma. PSV Eindhoven har uppvisat en spektakulär form i början av säsongen och jag håller dom därför som favoriter att vinna matchen. Men jag håller det ännu mera troligt att båda lagen lyckas hitta mål. Mitt spel blir därför att PSV vinner och att båda lagen gör mål. 2-1?

Kombinationspelet spelas hos Betsson till 3.00 gånger insatsen med 3u.

Spela PSV + BLGM på Betsson