Speltips: Qarabag – Nantes 15/9 “Qarabag överraskar”

Speltips: Qarabag - Nantes 15/9 "Qarabag överraskar"

Sanels Hörna

Qarabag från Azerbaijan tar ikväll emot franska Nantes i Europa League. Här klickas Qarabag att få över 5.5 hörnor till oddset 2.20 på Bethard.

Qarabag

Qarabag är ett välkänt lag i dessa sammanhang. Det är ett rikt lag som lyckats värva ihop en slagkraftig trupp. Ett lag som älskar att anfalla och avsluta sina anfall. Detta innebär ofta tvåsiffrigt i de flesta offensiva kolumner så som skott samt hörnor. Ikväll ställs man mot ett skickligt lag från Frankrike i en match som väntas bli jämn. Om så blir fallet ser jag ändå hemmalaget som det lag som är mest hungriga på seger. Jag tror att Qarabag gasar på från start till slut i jakt på en prestigefylld seger. Hörnor bör avlösa varandra.

Nantes

Nantes är ett klassiskt franskt mittenlag som förra säsongen överpresterade och tog sig till Europa League. Årets säsong har dock startat svagt då man endast vunnit en match av sju möjliga och ligger på en 15e plats i ligan. Laget lyckades dock vinna sin första match i denna turnering och har ett bra utgångsläge inför fortsättningen. Ikväll tror jag att Nantes fokus kommer att ligga på att sätta defensiven och försöka kontra. Det blir med andra ord Qarabag som får stå för det kreativa med förhoppningsvis resulterar i en och annan hörnspark. GL!

Spela Qarabag över 5.5 hörnor på Bethard