Speltips: Qarabag – Plzen 17/8 “Jämn match väntas i Baku”

Speltips: Qarabag - Plzen 17/8 "Jämn match väntas i Baku"

SpelTorsten

Vi fortsätter med spel från kvalet till Champions Leagues sista fas. Det är Qarabag som tar emot Plzen i ett möte som kan gå precis hur som helst. Självklart har jag hittat ett bra spel för till denna match.

Vart förvånad när jag såg oddset på att båda lagen gör mål i denna match och vi måste naturligtvis slå till. Reagerade på det innan jag kollade upp statistiken och den motsvarade förväntningarna. Det är nämligen två lag som älskar att göra mål och släppa in, om man nu kan älska det men det verkar nästan som så i alla fall.
Det är dessutom två lag i riktigt bra form men Qarabag är riktigt hemmastarka och därav favoriter men att de håller nollan känns lite troligt faktiskt.

Ska vi kolla lite statistik för båda lagen så ser det ut så här:

8/10 Qarabags hemmamatcher har BLGM suttit.7/8 Plzens bortamatcher har BLGM suttit.3/4 inbördes mellan lagen har spelet suttit.Plzen har släppt in mål i 15 raka matcher i europeiska sammanhang.

Så med facit i hand så känns det ju faktiskt som ett riktigt kanonspeloch båda lagen har offensiva kvalitéer där Qarabag har gjort imponerande 50 mål senaste 15 hemmamatcher och Plzen har lyckats näta 24 gånger på sina senaste 15 bortamatcher. Så det är med andra ord två lag som gör mycket mål men även släpper in en del

SPELET

Båda lagen gör mål6/10 Units investerasSpelet läggs på Betsson

HÄR FINNER NI FLER AV MINA SPELTIPS & ANDELAR:

SpelTorsten.se (Här ligger mina dagliga andelar och även mina speltips & analyser från bettingstugan)Strykpodden.se (Egen sida för podcasten, här finner ni avsnitten och länkar till de vanligaste plattformarna)Twitter @SpelTorstenSpotify Podcast & Apple Podcast (Här kan ni gå in o lyssna på min “Strykpodd” där jag går igenom Stryktips & Europatips)Discord (en app där allt är samlat smidigt och användarvänligt)YouTube (Youtube kanal med uppsnack & analyser.Twitch (Här kommer livesändningar och där vi jobbar in dart, stryktips, europatips osv.)

Spela Båda lagen gör mål på Betsson