Speltips: QPR – Hull 30/8 “Två målglada lag som möts denna…

Speltips: QPR - Hull 30/8 "Två målglada lag som möts denna…

SpelTorsten

Då är det dags för sjunde rundan av Championship och det är QPR som tar emot Hull i en vad jag förväntar målrik historia.

QPR är ett oberäkneligt lag som kan förlora mot sämre motstånd och skrälla till mot bra. De har bra spelare och skulle absolut kunna slåss i toppen och ta sig tillbaka till finrummet men de är som sagt allt för ojämna. Men de kommer från en grym insatts där de slog Watford borta med 3-2. Att de gör mål hemma mot Hull ser jag som en självklarhet, dessutom har Hull släppt in tio mål på dessa sex matcher hittils.

Hull har startat säsongen otroligt starkt, överraskande bra faktiskt och befinner sig på en tredjeplats i tabellen. De kommer oxå från en imponerande 3-2 seger där de slog Coventry hemma och precis som QPR är de bra på att göra mål men samtidigt kan släppa en del. Det är två lag med mediokert försvar som måste förlita sig på offensiven. Jag kan inte se att QPR går och håller nollan här så att båda lagen gör mål känns som ett riktigt bra spel.

Båda lagen snittar över 3 mål i sina matcher och inbördes har detta spel suttit 8/10 senaste och fem senaste när QPR har varit hemmalag. Jag tror på målkalas och att detta spelet är klart redan innan halvlek så vill man spetsa till det kan man lägga en slant på att båda lagen gör mål i båda halvlekar till 14x. Nu kör vi och går för sjätte raka vinsten.

SPELET

Båda lagen gör mål.6/10 Units investeras.Spelet läggs på Betsson

HÄR FINNER NI FLER AV MINA SPELTIPS & ANDELAR:

SpelTorsten.se (Här ligger mina dagliga andelar och även mina speltips & analyser från bettingstugan)Strykpodden.se (Egen sida för podcasten, här finner ni avsnitten och länkar till de vanligaste plattformarna)Twitter @SpelTorstenSpotify Podcast & Apple Podcast (Här kan ni gå in o lyssna på min “Strykpodd” där jag går igenom Stryktips & Europatips)Discord (en app där allt är samlat smidigt och användarvänligt)YouTube (Youtube kanal med uppsnack & analyser.Twitch (Här kommer livesändningar och där vi jobbar in dart, stryktips, europatips osv.)

Spela Båda lagen gör mål på Betsson