Speltips: QPR – Middlesbrough 6/8 “Ryggareken om QPR

Speltips: QPR - Middlesbrough 6/8 "Ryggareken om QPR

Ryggareken

QPR

QPR hade en genomsnittlig föregående säsong. De hamnade på 11:e plats, två platser och tre poäng från Blackburn. Man vann en del matcher men förlorade samtidigt minst lika många. Hemmaformen framförallt var katastrofal, framförallt i slutet av den förra säsongen.

QPR lyckades förbli obesegrade under större delen av försäsongen men då mötte man också mindre konkurrenskraftiga lag jämfört med dem som Middlesbrough har spelat mot. När man mötte ett bättre lag i Crystal Palace så förlorade man med 0-3.

Middlesbrough

Även Middlesbrough stod för en average säsong senast. Under försäsongen har man fått möjlighet att spela mot en del anständiga lag såsom Marseille och har gjort jobbet bra. Det ser ut som att man kommer till säsongstart i form även om vi inte kan läsa av allt för mycket från resultat i vänskapsmatcher. Men deras offensiva och defensiva laguppsättning levererade imponerande prestationer under försäsongsmatcherna.

Man har dessutom spelat rätt bra på bortaplan, både i slutet av förra säsongen och under försäsongen då man har gjort en hel del mål.

REK

QPRs manager Michael Beale står inför en svår uppgift att slå Boro efter förra veckans dystra uppvisning i Blackburn. Supporters som fick bevittna 3-0 försäsongsförlusteen hemma mot ett Crystal Palace-lag med mindre än hälften av deras bästa XI var nog inte så förvånade ändå eftersom något saknas i laget. De förväntade återkomsterna av mittfältarna Chris Willock och Luke Amos den här veckan kommer att vara ett steg i rätt riktning, men det kanske inte räcker för att röna en seger. QPR förlorade fyra av sina senaste fem hemmamatcher i Championship förra säsongen och släppte in tio mål över perioden. Defensiven räcker inte riktigt till. Chris Wilders lag skapade mycket hemma mot West Brom förra veckan, men fick betala för att de inte lyckades göra 2-0 när Baggies efter halvtid spelade till sig ett välförtjänt oavgjort resultat.

Jag väljer att backa Middlesbrough att vinna då vi får finna odds på detta, 2.50 hos Unibet.

Spela Middlesbrough på Unibet