Speltips: Rafael Nadal – Alexander Zverev 3/6 “Ännu ett överspel med…

Speltips: Rafael Nadal - Alexander Zverev 3/6 "Ännu ett överspel med…

SpelTorsten

Blir ingen längre rek på detta spel. Vi var inne på det mesta i förra reken mot Zverev men ska gå igenom ett par saker som kan bli avgörande.

Rafael Nadal behöver ingen längre prestation och har vunnit Roland Garros hela 13 gånger och är favorit även denna gång efter att han slog ut världsettan Novak Djokovic relativt enkelt. Det ska inte vara snack om att han vinner här, det är jag och bolagen helt överens om men däremot tror jag det blir jämnare än oddsen.

Matchen kommer spelas under dagen då det är lite varmare och gruset kommer vara snabbare vilket gynnar Zverev mer än Nadal. Med sin suveräna serve kommer Zverev kunna styra sina servegame och pressa Nadal till det yttersta. Att vi kommer få se ett eller två tie break skulle inte förvåna mig och att båda vinner varsitt set är jag övertygad om. Zverev hade inga problem att vinna mot den unga spanjoren Alcaraz där vi inkasserade ett maxbet på överspelet. Tror vi får se en annorlunda match nu där Nadal kommer få övertaget men att Zverev är kapabel att ta ett set och hålla det jämt är jag övertygad om. Tycker linan borde ligga på Ö38.5 så helt klart spelvärde här.

SPELET

Över 36.5 games6/10 Units investeras.Spelet läggs på LeoVegas

HÄR FINNER NI FLER AV MINA SPELTIPS & ANDELAR:

Roland Garros tråden (Här finner ni alla spel, badbollar, tävlingar och så vidare på turneringen)SpelTorsten.se (Här ligger mina dagliga andelar och även mina speltips & analyser från bettingstugan)Twitter @SpelTorstenDiscord (en app där allt är samlat smidigt och användarvänligt)YouTube (Youtube kanal med uppsnack & analyser.Twitch (Här kommer livesändningar och där vi jobbar in dart, stryktips, europatips osv.)

Spela Över 36.5 games på LeoVegas