Speltips: Rafael Nadal – Casper Ruud 5/6 “Vi har alltså en norrman i…

Speltips: Rafael Nadal - Casper Ruud 5/6 "Vi har alltså en norrman i…

SpelTorsten

Vilket drama vi fick se under semifinalerna. Zverev krigade till ett andra tie break i matchen mot Nadal men skadade foten och var tvungen att avbryta och Nadal gick till final. Ruud tappade första set lite oväntat men vände i stor stil och vårat spel där satt fint.

Casper Ruud är alltså i final i årets upplaga av Roland Garros och det är oväntat men ändå inte. Det var lite på känn att han hade möjligheten när man såg lottningen då Stefanos Tsitsipas var största favorit. Men när han något oväntat åkte ut mot 19-åriga dansken Holger Rune så var det Ruud som blev den stora favoriten från den halvan.
Den unga talangfulla norrmannen har knappt blivit svettig under de sista två matcherna och spelar en helt fantastisk tennis fram till denna final och jag tror han har goda chanser att ta hem den här turneringen. Oddset är hela fem gånger på Ruud men vi fokuserar på ett överspel i denna match.

Här ser jag direkt att ComeOn är helt ute och cyklar på ett odds som kommer gå ner. Spelet är över 3.5 set, alltså att båda tar varsitt set i denna final och det tror jag absolut Casper Ruud är kapabel till. Utgår vi från vad vi sett denna turnering ska norrmannen kunna pressa Nadal de första två set innan den rutinerade spanjoren löser gåtan Ruud och förmodligen vinner, som han alltid gör här på Roland Garros.

Håll utkik, kan komma ett till spel på denna match när linorna för serveess och dubbelfel kommer ut.

Casper Ruud har tränat mycket med Nadal så de borde känna varandra väl och Nadal vet mycket väl om Ruuds svagheter så kommer förmodligen mata på Ruuds backhand för att inte bli stående i slag dueller. Båda dessa gillar ju att mata forehands med otrolig toppspinn och det är faktiskt dessa två som har tourens snabbaste toppspinn. Det som talar för en jämn match och att Ruud kan plocka ett set är helt klart hur han fått serven att fungera i detta mästerskap, egentligen hela året.
Han har utvecklat en fantastisk serve senaste halvåret och dunkat in ess genom turneringen. Servar han lika bra som han gjort så kommer det bli svårt för Nadal att bryta Ruud. Det finns många spel som är bra på denna match som jag har kollat på och det är +7.5 Ruud games, Ruud +2.5 set (Givet men gick ned så fort), Över 33.5 games men fastnade för denna då jag tror det blir jämt i början och det är i de två första seten som Ruud kommer ha bäst chans sen kommer Nadal växla upp och hitta siktet så blir inte förvånad om det drar iväg en del i sista set eller två. Gläder mig till denna fantastiska final mellan två av de bästa i världen på underlaget och hejar naturligtvis på norrmannen här då det vore otroligt kul för tennisen i Norge om han vinner. HEJA RUUD!

SPELET

Över 3.5 set6/10 Units investeras.Spelet läggs på ComeOn

HÄR FINNER NI FLER AV MINA SPELTIPS & ANDELAR:

Roland Garros tråden (Här finner ni alla spel, badbollar, tävlingar och så vidare på turneringen)SpelTorsten.se (Här ligger mina dagliga andelar och även mina speltips & analyser från bettingstugan)Twitter @SpelTorstenSpotify Podcast & Apple Podcast (Här kan ni gå in o lyssna på min “Strykpodd” där jag går igenom Stryktips & Europatips)Discord (en app där allt är samlat smidigt och användarvänligt)YouTube (Youtube kanal med uppsnack & analyser.Twitch (Här kommer livesändningar och där vi jobbar in dart, stryktips, europatips osv.)

Spela Casper Ruud på ComeOn