Speltips: Rangers – Union St Gilloise 9/8 “Gung Ho av Rangers”

Speltips: Rangers - Union St Gilloise 9/8 "Gung Ho av Rangers"

Sanels Hörna

Champions League kvalet är tillbaka denna härliga tisdag. Det handlar om returmöten i kvalets semifinal. Matchen jag sneglar extra på är Glasgow Rangers som tar emot belgiska Union St Gilloise. Här liras Rangers att få över 6.5 hörnor till oddset 2.40 på Betfair.

Rangers

Glasgow åkte på en tuff förlust med klara 2-0 borta mot Gilloise i CL-kvalet för en vecka sedan. Det innebär att man nu måste besegra belgarna med minst två mål för att ens nå en förlängning. Det borde betyda att det endast finns en växel för laget i denna match. Det är att spela med gasen i botten i 90 minuter för att ge sig själva en chans till avancemang. Trots att det blev förlust i första mötet så kunde jag se att Rangers i grunden är det bättre laget. Man var bollförande och betydligt farligare de första 30 minuterna. Därefter föll man ihop och förlorade rättvist. Ikväll tror jag på en dominant insats av Rangers som kommer att hejas fram av sina supportrar. Ett Rangers som återfår viktiga spelare till truppen efter att ha saknats i första mötet. Det handlar om offensiva pjäser som är extremt välbehövliga. Jag tror på stor hemmapress i 90 minuter och att hörnorna avlöser varandra.

Union St Gilloise

All cred skall ges till Union som knäppte många experter på fingrarna och vann första mötet. Dock tror jag att denna retur kommer att bli för tung för laget från Belgien som gjorde en kanonsäsong ifjol och slutade tvåa i den inhemska ligan. Man såg dock väldigt trötta ut i slutet av den säsongen vilket är förståeligt med tanke på bristande bredd i truppen. Till denna säsong har man blivit av med sin bästa spelare, tillika skyttekung Undav, som numera lirar i Brighton. Ett avbräck som inte går att ersätta. Laget ser aningen slött ut och jag gissar att man inte kommer att kunna leva upp till förra säsongens hype. Ikväll kommer man att få se sig dominerade av ett bättre lag och man kommer att kämpa hårt med att hålla Rangers borta ifrån det egna målet. Jag kan inte se annat än en massa hörnor till Glasgow som bör klirra hörnlinan relativt enkelt. Lycka till!

Spela Rangers över 6.5 hörnor på Betfair