Speltips: RB Leipzig – Dortmund 10/9 “Leipzig inte att känna igen…

Speltips: RB Leipzig - Dortmund 10/9 "Leipzig inte att känna igen…

SpelTorsten

Leipzig förlorade veckans premiär i Champions League hemma mot Shakhtar Donetsk med 4-1 och har nu släppt in åtta mål senaste två matcherna. Samtidigt har Dortmund klarat omställningen med att tappa Haaland till City bra och har nu vunnit 6/8 senaste matcherna.

Med tanke på hur formen ser ut och hur de två lagen spelat senaste veckorna är det inget snack om att vi får ett bra odds på Dortmund (pengarna tillbaka vid oavgjort). Jag delar detta spel redan nu men får skriva klart speltipset senare då jag har ont om tid och det kommer att sjunka, garanterat. Finns inget som motiverar att Dortmund ska ligga så högt som 2.80 rakt när man ser hur det varit. 2.15 i skrivande stund på Dortmund AH0 (DNB) är fantastiskt bra och vi klipper till med 6/10U

Längre rek kommer under veckan men måste bara dela nu då det kommer att gå ner

Dortmund vinner (DNB)
6/10 Units investerasSpelet läggs på Betsson

HÄR FINNER NI FLER AV MINA SPELTIPS & ANDELAR:

SpelTorsten.se (Här ligger mina dagliga andelar och även mina speltips & analyser från Bettingstugan)Strykpodden.se (Egen sida för podcasten, här finner ni avsnitten och länkar till de vanligaste plattformarna)Twitter @SpelTorstenSpotify Podcast & Apple Podcast (Här kan ni gå in o lyssna på min “Strykpodd” där jag går igenom Stryktips & Europatips)Discord (en app där allt är samlat smidigt och användarvänligt)YouTube (Youtube kanal med uppsnack & analyser.Twitch (Här kommer livesändningar och där vi jobbar in dart, stryktips, europatips osv.)

Spela Dortmund vinner (DNB) på Betsson