Speltips: RB Leipzig – Köln 13/8 “Har hittat ett riktigt fint spel i…

Speltips: RB Leipzig - Köln 13/8 "Har hittat ett riktigt fint spel i…

SpelTorsten

Nu är vi igång med alla stora europeiska ligorna och jag ska försöka att leverera så bra spel som möjligt till er och eftersom båda lagen gör mål spelen har gått bra senaste veckan så tänkte jag vi kör ett i Bundesliga när två målglada lag möts.

Det kommer en längre text senare ikväll men det är två målglada lag som sagt och Leipzig är för stora favoriter, kanske därför oddset på detta spel kommer upp.
Har en känsla att det kommer hinna sjunka innan kvällen så delar det med er här och nu så jag inte postar ett spel som redan gått ner. Men jag kör 5/10U

SPELET:

Båda lagen gör mål5/10 Units investerasSpelet läggs på Betway

HÄR FINNER NI FLER AV MINA SPELTIPS & ANDELAR:

SpelTorsten.se (Här ligger mina dagliga andelar och även mina speltips & analyser från bettingstugan)Podcast (Här finner ni min nystartade Podcast, stödjer de flesta appar och format)Twitter @SpelTorstenSpotify Podcast & Apple Podcast (Här kan ni gå in o lyssna på min “Strykpodd” där jag går igenom Stryktips & Europatips)Discord (en app där allt är samlat smidigt och användarvänligt)YouTube (Youtube kanal med uppsnack & analyser.Twitch (Här kommer livesändningar och där vi jobbar in dart, stryktips, europatips osv.)

Spela Båda lagen gör mål på Betway