Speltips: RB Salzburg – AC Milan 6/9 “Ryggareken om RB Salzburg vs…

Speltips: RB Salzburg - AC Milan 6/9 "Ryggareken om RB Salzburg vs…

Ryggareken

RB Salzburg

Salzburg har varit ett av de bästa lagen i de österrikiska toppklasserna under de senaste åren och särskilt föregående säsong. De tog sin nionde titel i rad och har vunnit en Champions League-biljett för fjärde gången i rad. Salzburg ligger för närvarande på toppen av den österrikiska Bundesliga-tabellen med 18 poäng med sex vinster och en förlust.

Truppen:

Medan lagets tränare Pioli kommer att överväga att rotera spelare till helgens startuppställningen så är det osannolikt att han kommer att stöka om alltför mycket med ett lag som just har segrat i derbyt.

Brahim Diaz och Alexis Saelemaekers är båda alternativ som playmakers om Giroud blir hänvisad till avbytarbänken. Medan Ante Rebic kan komma tillbaka in i truppen efter att ha drabbats av en mindre skada mot Sassuolo.

Med tanke på formen av Noah Okafor och Fernando kan Sesko behöva nöja sig med en plats på Red Bull Salzburgs avbytarbänk.

Red Bull Salzburgs möjliga startuppställning: Kohn; Dedic, Solet, Wober, Ulmer; Capaldo, Seiwald, Kjaergaard; Kameri; Fernando, Okafor

AC Milan

AC Milan, som i folkmun kallas för Rossoneri, alltså de “röda och svarta” på italienska, ser ut att vara i absolut lysande form för tillfället.

De tvåfaldiga vinnarna av Champions League verkar ha fortsatt på inslagen bana från den senaste säsongen. Man ligger topp i Serie A tabellen på samma poäng som storspelade Napoli och har ännu inte förlorat en match den här säsongen.

Det verkar inte heller spela någon roll huruvida man spelar hemma eller borta då man är på en fem matchers obesegrad löpning – med 14 gjorda mål i processen. Under de senaste fem matcherna har man överlag gjort 10 mål. Imponerande.

Truppen:

Mathias Jaissle kan ställa upp samma lag som vann med 2-0 över WSG Tirol i lördags.

Zlatan är långtidsskadad med förväntad comeback i början på nästa år.

AC Milan möjliga startuppställning: Maignan; Kalabrien, Kalulu, Tomori, Hernandez; Tonali, Bennacer; Messias, De Ketelaere, Leao; Giroud

REK

AC Milan tillhör den italienska toppklassen och bör betraktas som favoriter här eftersom deras liga är så mycket starkare än den österrikiska Bundesliga.

Jag väljer att spela på bortavinst. Milan vinner till 2.10. 5u hos bwin.

Spela AC Milan på Bwin