Speltips: Real Madrid – Chelsea 12/4 “Ska Chelsea kunna vända det…

Speltips: Real Madrid - Chelsea 12/4 "Ska Chelsea kunna vända det…

SpelTorsten

Det har jag svårt att tro men däremot måste de framåt och jag väljer då att kliva på ett hörnspel i denna retur som känns riktigt bra.
Chelsea kommer trycka på direkt från början och Real Madrid kommer ställa upp med en defensiv uppställning och satsa på kontringar, inte helt olikt hur de ställde upp i London förra veckan.

CHELSEA hade ingen bra afton förra veckan hemma på Stamford Bridge där de förlorade mot Real Madrid i första mötet med 3-1 och nu ser det riktigt jobbigt ut för de blå från London. Att åka och vinna borta i Madrid är en sak men att göra det med två mål eller mer är en helt annan. Chelsea förlorade alltså två raka hemmamatcher, först 1-4 mot Brentford och sen några dagar senare 1-3 mot Real Madrid så såg det ut som Chelsea var på väg att tappa allt men så reste de sig i ligan i helgen och krossade Southampton borta med 6-0. Nu är helt plötsligt formen tillbaka och självförtroendet på topp. Även om det är lite skillnad mellan Southampton och Real Madrid är övertygad om att Chelsea åker ner till Madrid i tron om att det är möjligt.

REAL MADRID Har halva foten i en semifinal i Champions League efter 3-1 borta efter ett Hattrick av Karim Benzema som 34 år gammal spelar sitt livs fotboll och har gjort TIO mål senaste fem matcherna. Hattrick mot Chelsea och Hattrick mot PSG är otroligt imponerande. Det kommer inte bli lätt för Chelsea denna tisdagskväll som sagt men ingenting är omöjligt.

Tycker det är svårt att utse någon vinnare i denna match förutom att jag tror Real Madrid ordnar avancemang. Däremot så måste Chelsea trycka på redan från början och jag har hittat ett perfekt spel för den tänka matchbilden. Då Real Madrid kommer sjunka ner i planen och spela på sin ledning tycker jag under 5.5 hörnor för Real Madrid är ett otroligt bra spel i detta spelbygge. Chelsea måste vinna med minst två mål och lär satsa på att få 1-0 till halvtid så de känner att de är med. UEFA har tagit bort bortamåls fördelen så 0-2 Chelsea räcker för förlängning. Att Chelsea kommer pressa från början är en självklarhet och då tycker jag att min andra del i spelbygget passar perfekt, nämligen att Chelsea ordnar minst två hörnor i första halvlek. Vi kör alltså ett underspel på Real Madrid och ett överspel på Chelsea.
Känns riktigt bra på förhand och jag investerar 6/10 units på detta spel.

SPELET

Real Madrid under 5.5 hörnor & Chelsea över 1.5 hörnor i första halvlek.6/10 Units investerasSpelet läggs på Betsson

HÄR FINNER NI FLER AV MINA SPELTIPS & ANDELAR:

SpelTorsten.se (Här ligger mina dagliga andelar och även mina speltips & analyser från bettingstugan)Twitter @SpelTorstenDiscord (en app där allt är samlat smidigt och användarvänligt)YouTube (Youtube kanal med uppsnack & analyser.Twitch (Här kommer livesändningar och där vi jobbar in dart, stryktips, europatips osv.)

Spela Real Madrid under 5.5 hörnor & Chelsea över 1.5 hörnor i första halvlek på Betsson