Speltips: Real Madrid – Levante 12/5 “Levante får 4 hörnor eller…

Speltips: Real Madrid - Levante 12/5 "Levante får 4 hörnor eller…

Fritz Tippar

Real Madrid
Hemmalaget har vunnit ligan i överlägsen stil och har nått finalen i Champions League. En kanske överraskande bra säsong från Real som nu har 3 omgångar kvar i ligan innan det är dags för Champions League finalen.

Det blev dock en förlust i derbyt mot Atletico Madrid senast och jag tror att marängerna vill bjuda hemmapubliken på en bra insats i denna match.

Levante
Bortalaget ligger riktigt risigt till i ligan och behöver egentligen en seger för att kunna slåss om nytt kontrakt i de sista matcherna av ligan.

Levante har en bra form där de har 4 poäng från de 2 senaste matcherna. Senaste matchen slog de Real Socidad med 2–1 efter avgörande på övertid.

Tips
Jag tror att i detta skedde av säsongen måste Levante framåt och försöka skapa chanser, även ifall de möter Real Madrid borta. Levante har fått många hörnor på sistone, 7–10 hörnor har de blivit i de 3 senaste matcherna.

Jag tror att detta blir ett jämnare möte än vad många tror men att Real vinner till slut, 2–1. Jag tror att Levante kan pressa Real en hel del och rekar därför ett hörnspel på Levante till denna match.

Levante över 3,5 hörnor till 2.10 gånger pengarna på Betsson. 6/10 units.

Spela Levante över 3.5 hörnor. på Betsson