Speltips: Real Madrid – Real Betis 3/9 “Tight match att vänta på…

Speltips: Real Madrid - Real Betis 3/9 "Tight match att vänta på…

SpelTorsten

Real Madrid har inlett säsongen med tre raka segrar, alla på bortaplan och ska nu göra sin första match på Santiago Bernabeu. Räkna med ett motiverat Real Madrid då spelarna nyligen fått en bonus på nära 9 miljoner svenska kronor för sina insatser förra säsongen.

Real Madrid har alltså börjat säsongen på bästa möjliga sätt och vunnit tre raka på borta plan. De har inga skador och truppen mer eller mindre ordinarie. Självklart ska de vara favoriter till att vinna denna match och är på pappret överlägset Real Betis.

Real Betis har också inlett La Liga med tre segrar och befinner sig på en andraplats i tabellen bakom Real Madrid. De har varit ruskigt effektiva och Iglesias har stått för fyra av deras sex mål, han blir givetvis viktig i denna drabbning som senaste åren varit tighta matcher. Manuel Pellegrini har verkligen fått ut Max av sitt lag som lider som så många klubbar i Spanien sv ekonomiska problem och har inte fått registrerat en del nyförvärv.

Visst ska Real Madrid vara favoriter här och jag tror knappast de förlorar hemma. De senaste tre mötena på Santiago Bernabeu har faktiskt slutat 0-0. 7/10 senaste H2H har varit under 3.5 mål och Real Madrid har bara förlorat 3/10 senaste.

Mycket talar för att Real Madrid vinner och att det blir en målsnål match så att vi får 1X & under 3.5 mål till dubbla pengarna här är taget.

Jag räknar med att Pellegrini ställer upp defensivt och är nöjd med ett kryss här.

1X & U3.5 mål

5/10 Units investerasSpelet läggs på Betsson

HÄR FINNER NI FLER AV MINA SPELTIPS & ANDELAR:

SpelTorsten.se (Här ligger mina dagliga andelar och även mina speltips & analyser från Bettingstugan)Strykpodden.se (Egen sida för podcasten, här finner ni avsnitten och länkar till de vanligaste plattformarna)Twitter @SpelTorstenSpotify Podcast & Apple Podcast (Här kan ni gå in o lyssna på min “Strykpodd” där jag går igenom Stryktips & Europatips)Discord (en app där allt är samlat smidigt och användarvänligt)YouTube (Youtube kanal med uppsnack & analyser.Twitch (Här kommer livesändningar och där vi jobbar in dart, stryktips, europatips osv.)

Spela 1X & U3.5 mål på Betsson