Speltips: Rijeka – Djurgårdens IF 21/7 “DIF reser till Kroatien”

Speltips: Rijeka - Djurgårdens IF 21/7 "DIF reser till Kroatien"

JohanS

Europa Conference League-kval stundar för Djurgården som fick kroatiska Rijeka på sin lott. Djurgården är oddsmässiga favoriter att ta sig vidare i dubbelmötet och jag tror man lyckas med det liksom får med sig ett bra resultat redan från förstarundan trots bortaplan.

Speltips

En stor snackis inför denna match har varit värmen då galen hetta råder i delar av Europa, däribland i Kroatien. Trots sen kvällsmatch väntas 30 grader +. Är väl till viss fördel för kroaterna. Men det finns också aspekter som talar emot Rijeka.

Rijeka må vara ett större namn i europeiska sammanhang än DIF men Rijeka har inte påbörjat sin tävlingssäsong ännu. På det har man tappat ett gäng nyckelgubbar inför säsongsstart, däribland Josip Drmic som vi ju känner igen väl från schweiziska landslaget- målbäst i laget förra säsongen. Dock finns näst bäste målskytt Vuckic kvar i laget.

DIF kommer till spel med fantastisk form och väldigt få skador som stör. Har förvisso haft det kämpigt med bortaspel på naturgräs under säsongen vilket givetvis är en klar nackdel här. Men jag kan ändå inte bortse från deras form liksom att man verkligen fått igång offensiva nyckelnamn, och att Ekdal/Hien verkligen är en toppenduo där bak. Hur länge den duon dock består är en annan fråga, men kan inte se en omotiverad Hien här bara för att han ryktas vara påväg bort.

Jag lirar X2 i det här mötet och adderar även till över 7,5 hörnor i matchen. Tror bara Rijeka kan komma upp i en 7-8 hörnor för egen maskin så länge det är mållöst eller om DIF leder, då jag förväntar mig ett defensivt spelande DIF. Och DIF i sin tur ska säkerligen kunna vaska ihop några hörnor de också.

Djurgården dubbelchans & ö 7,5 hörnor i matchen spelas till 2 gånger pengarna hos Unibet. Du bygger spelet själv.

Spela Djurgården dubbelchans & ö 7,5 hörnor i matchen på Unibet