Speltips: Rögle – Färjestad 20/4 “Vargarna från Karlstad ser mycket…

Speltips: Rögle - Färjestad 20/4 "Vargarna från Karlstad ser mycket…

Åkesson

Vi vänder oss till SM slutspelet och den tredje semifinal matchen mellan Rögle och Färjestad. Ställningen är 2-0 i matcher till Färjestad. Med andra ord så ligger pressen på hemmalaget, Rögle, i denna match. Seriesegrarna har dock inte prickat formen i slutspelet, och man har förlorat båda matcherna rättvist. Färjestad o andra sidan kommer med fin form och man ser ruggigt starka ut i nuläget. Jag tror Färjestad vinner även denna match.

Rögle

Rögle vann som sagt grundserien, och gick in i slutspelet som favoriter. I kvartsfinalen hade man stora problem mot Oskarshamn, och vann efter mycket om och men med 4-3 i matcher. I semifinalen har motståndet varit betydligt tuffare, och man har förlorat de båda inledande matcherna med 3-4 och 2-1. Nu har man press på sig, och fördelen av hemmaplan. Eventuellt får man Leon Bristedt tillbaka, men jag tror inte det räcker.

Färjestad

Färjestad slutade på en 6:e plats i grundserien, och man bytte tränare sent under säsongen. Nuvarande coach, Tomas Mitell, har verkligen fått till det och Färjestad ser riktigt bra ut för tillfället. Färjestad hade och har kanske SHL starkaste trupp, och det är ingen överraskning att man spelar bra. Nu är man två matcher ifrån en SM final och med tanke på formen tror jag man tar 3:e raka mot Rögle.

Speltips

Rögle var det bättre laget i grundserien, men i slutspelet har Färjestad hållit mycket högre klass. Kollar man spelartrupperna så tycker jag även där att Färjestad har ett bättre lag. Det är självförtroende i bortalaget och pressen ligger på Rögle. Jag tror att Färjestad vinner även denna match och mitt speltips i matchen blir därför att Färjestad vinner inklusive övertid till oddset 2.05 gånger insatsen.

Lycka till!

/Åkesson

Spela Färjestad vinner inklusive övertid på Unibet