Speltips: Roma – Leicester 5/5 “Oviss semifinal i Rom”

Speltips: Roma - Leicester 5/5 "Oviss semifinal i Rom"

Sanels Hörna

Roma tar ikväll emot Leicester i returen av Conference Leagues semifinal. Första mötet slutade 1-1 vilket gör matchen väldigt oviss. Jag lutar åt att bortalaget vinner en marknad och lirar Leicester att få flest hörnor till oddset 2.85 på Betsson.

Roma som ju väldigt länge ledde första mötet orkade inte stå emot hela matchen. Till slut slutade det 1-1 i en match som dominerades av Leicester som hade hela 65% bollinnehav samt 11-1 i hörnor. En förkrossande statistik fördel engelsmännen. Nu skall dock matchen spelas i Italien där Roma är favoriter till avancemang. Jag tror att Mourinho lyckas lösa finalplatsen på ett klassiskt Mourinhomaner. Man gör mål för att sedan tokdeffa och tillåter Leicester anfalla högt upp i plan. Denna matchbild skulle vara guld för kvällens hörnspel. Roma har dessutom inte spelat stålande på sistone och släpper till en hel del farligheter emot sig. Det ger mig hopp om att Leicester ska kunna åstadkomma en del mot hemmalaget.

Leicester har inget att spela för i den inhemska ligan. Det betyder att man satsar allt i denna turnering. För avancemang krävs seger och jag tror att laget kommer att gå för det ikväll. Leicester bör i mitt tycke ha det mesta initiativet medan Roma spelar “smart” och försöker stå rätt inledningsvis. Leicester är vana vid att spela med hög press och högt tempo vilket bör göra det jobbigt för Roma att hänga med. Självklart kommer kvällens hörnspel till stor del bero på vilket lag som tar ledningen då det förlorande laget kommer att pressa för kvittering. Jag bygger mitt spel på att Roma blir det lag som gör första målet och väljer då Leicester att vinna hörnorna i jakt på kvittering. GL!

Spela Leicester flest hörnor på Betsson