Speltips: Rotherham – Blackpool 14/9 “Rättskiparen Salisbury i…

Speltips: Rotherham - Blackpool 14/9 "Rättskiparen Salisbury i…

Sanels Hörna

Brittiska Championship är åter igång efter en kort landssorg. Ikväll ställs mittenlagen Rotherham – Blackpool emot varandra. Det är två väldigt jämna lag där en vinnare är omöjlig att förutse. Jag tror däremot på kort och lirar över 4.5 kort i matchen till fina 3.10 på Betfair.

Rotherham

Rotherham är ett typiskt brittiskt mittenlag. Styrkan hittas på hemmaplan där man hittills är obesegrade denna säsong. Den sviten skulle mycket väl kunna fortsätta då man ställs mot ett relativt mediokert men även ovisst Blackpool. Det bör vara en jämn match med bra puls tiden ut. Tre viktiga poäng står på spel. Poäng som kan komma att spela stor roll när säsongen skall sammanfattas nästa år. Jag hoppas och tror på bra tryck från läktaren, tufft och fysiskt spel med kort som följd. Rotherham har för vana att dra på sig kort så låt hoppas att de fortsätter med det även ikväll.

Blackpool

Till skillnad från Rotherham verkar Blackpool ha sin styrka på bortaplan där man spelat in sju poäng på fyra matcher. Man bör se sin chans att knipa ännu en trepoängare mot Rotherham som på intet sätt är övermänskliga. Bra tempo och hårt spel är att önska i denna värdemätare som skulle kunna sätta kurs för vardera lags fortsättning i ligan. Jag hoppas att det hettar till rejält så att vi får en irriterad stämning på plan med massor av kort.

Matchen döms av domaren Salisbury som delar ut minst 5 kort i ca varannan match. Ett odds på 3.10 är helt klart värt att syna med den statistiken i ryggen. GL!

Spela Över 4.5 kort på Betfair