Speltips: Rumänien – Montenegro 14/6 “Tufft och grinigt i Rumänien”

Speltips: Rumänien - Montenegro 14/6 "Tufft och grinigt i Rumänien"

Sanels Hörna

Det är mycket fokus på Balkan under kvällens landslagssamling. Rumänien möter Montenegro i i jämna grupp 3 i Nations League. Jumbon Rumänien kan vid seger faktiskt studsa upp till en förstaplats. Så små är marginalerna. Samtidigt hamnar Montenegro vid förlust sist i gruppen. Det är med andra ord mycket på spel vilket ofta är synonymt med kort. Över 5.5 kort klickas till fina 3.30 på Unibet.

Rumänien

Rumänien har i mitt tycke inte fått ihop sitt bästa lag till denna samling. Därmed har resultaten varit delvis svaga. Nu har man chans att knappa in på toppen under samlingens sista match och kommer att satsa allt för att knipa segern. Efter matchen blir det en efterlängtad semester för de flesta spelare som bör ge sitt yttersta. Jag tror på en låst tillställning med mycket tjuvnyp och tuffa dueller. Lagen är medvetna om vad som står på spel och kommer inte acceptera en förlust. Båda nationer är kända för sitt emellanåt heta temperament vilket gärna får visa sig ikväll. Matchen bör vara jämn tiden ut vilket är bra för intensiteten och därmed korten.

Montenegro

Montenegro ligger näst sist i gruppen, endast 1p bakom ettan Bosnien. Laget kan även de vid seger kliva upp på en fin förstaplats. Truppen är kompakt och samspelt. Man spelar med stort hjärta och mycket stolthet. Matchen väntas bli extremt tät och snål på underhållning då inget lag besitter några större offensiva kvaliteer. Matchens behållning blir ist den Portugisiske domaren som snittar 6.6 kort/match denna säsong. Han får gärna hålla det snittet ikväll. GL!

Spela Över 5.5 kort på Unibet