Speltips: Salernitana – Venezia 5/5 “Sexpoängsmatch i Serie A”

Speltips: Salernitana - Venezia 5/5 "Sexpoängsmatch i Serie A"

Sanels Hörna

Salernitana tar ikväll emot jumbon Venezia i Serie A. Det är en måstematch för lagen i kampen om “Salvezzan”, nytt kontrakt i Serie A. Salernitana har 2 p upp till säker mark medan Venezia vid förlust mer eller mindre skulle bli klara för Serie B. Jag anser att bortalaget är mer piskade till seger och lirar Venezia över 4.5 hörnor till 2.30 på Betsson.

Det har länge sett kört ut för Salernitana i Serie A men en sent inprickad formtopp med 10 inspelade poäng på 4 matcher har tagit laget endast 2p bakom Cagliari som har platsen ovanför strecket. Detta med endast 3 matcher kvar av säsongen. Kvällens match är en som Salernitana bör vinna om man ska ta sig förbi Cagliari och för första gången på bra länge befinna sig på säker mark i tabellen. Salernitana spelar väldigt rakt och försöker snabbt avsluta sina anfall. De ödslar med andra ord inte speciellt mycket tid på att dutta med bollen inom laget. Skulle hemmalaget ta ledningen, vilket deras formtopp indikerar om, så är chansen väldigt god att vi får se en forcering av bortalaget i jakt på kvittering. Det vore guldläge för kvällens spel.

Nykomlingen med de vackra lagtröjorna, Venezia, har efter 9 raka förluster halkat hela 6p ifrån strecket. En seger ikväll skulle dock minska det gapet till 3p vilket är en överkomlig uppgift. Jag anser att laget måste gå för seger om man verkligen ska ha någon chans till nytt kontrakt. Venezia må vara dåliga resultatmässigt men de är inte mycket sämre än Salernitana sett till spelet. Venezia är bekväma med att hålla i bollen och jag blir inte förvånad om de ikväll kommer att ha det mesta av bollinnehavet. Det faktum att man dessutom måste gå framåt från start gör mig bekväm med att de lyckas lösa många hörnor mot en för kvällen överkomlig motståndare. GL!

Spela Venezia över 4.5 hörnor på Betsson