Speltips: Sampdoria – Fiorentinas 16/5 “Sampdoria har checkat ut”

Speltips: Sampdoria - Fiorentinas 16/5 "Sampdoria har checkat ut"

Sanels Hörna

Serie A lider mot sitt slut och många lag har inget att spela om längre. Sampdoria är ett sådant lag då de redan säkrat kontraktet. Fiorentina å andra sidan kämpar om spel i Europa och bör vara väldigt motiverade ikväll. Mitt spel blir Fiorentina att få över 5.5 hörnor till oddset 2.10 på Bethard.

Sampdoria

Sampdoria har gjort en urusel säsong och blev mycket överraskande inblandade i bottenstriden. Tack vare en seger i derbyt mot Genoa har nu laget säkrat kontraktet med minsta möjliga marginal. Tur för deras del då spelet sett bedrövligt ut andra halvan av säsongen. Ikväll tror jag att Sampdoria kan pusta ut och spela mer avslappnat. Det bör därmed uppstå större ytor för deras motståndare att ta sig fram. Då detta är Samps sista hemmamatch för säsongen hoppas jag ändå att de målmässigt gör en okej match där Fiorentina får jobba hårt för segern. Förhoppningsvis kan hemmalaget chocka Fiorentina med ett mål så bortalaget får all anledning att ösa på för kvittering och därmed ge sig chansen till hörnor.

Fiorentina

Fiorentina har varit en frisk fläkt i årets Serie A. Man spelar med bollen vid fötterna och visar ingen respekt för sitt motstånd. Det har ofta visat sig vara en vinnande taktik. Dock så brister laget ibland i defensiven. Man har så mycket fokus på att anfalla att man ibland blir lite väl naiva i sitt försvarsspel. Det skulle jag vilja säga är anledningen till att man gjort en del onödiga poängtapp och inte ligger högre upp i tabellen. Fiorentina innehar en sjundeplats och kan vid seger kliva upp på en fin femteplats som skulle ta laget till Europa League. Man har med andra ord mycket att spela för och bör vara väldigt påkopplade ikväll. Jag tror åter på en dominant insats av Fiorentina som förhoppningsvis löser många hörnor. GL!

Spela Fiorentina över 5.5 hörnor på Bethard