Speltips: Sandnes – Ranheim 10/7 “Ska det lossna för Sandnes nu?”

Speltips: Sandnes - Ranheim 10/7 "Ska det lossna för Sandnes nu?"

SpelTorsten

Det är en tuff hemma match för Sandnes som tar emot ett Ranheim i ruskigt bra form, vi snackar toppen mot botten när det kommer till form.

Sandnes började säsongen friskt med fyra raka vinster och visade att de ska kunna vara med och slåss om play-off platsen upp till Eliteserien, något de missade med tre ynka poäng förra säsongen. Men efter den starka starten har det varit otroligt ojämnt och de har faktiskt inte varit speciellt bra de matcher jag sett. De vann visserligen borta i torsdags borta mot Grorud med 3-1 men skapade egentligen inte mycket mer än målen så man kan säga de var ruskigt effektiva. Innan det var det tre raka förluster och på hemmaplan har de inte vunnit på fem matcher. Kollar vi till form har de tagit 13 poäng senaste 10 matcherna vilket är alldeles för klent för ett lag av Sandens kaliber. De kommer få det svettigt mot ett Ranheim som åker söderut fulla med självförtroende efter att de pulveriserat nykomlingarna Skeid med 4-0 på hemmaplan.

Ranheim är i riktigt bra form om dagen efter några klena säsonger efter att de åkte ner från högsta ligan. De är ett av seriens formstarkaste lag och har inte förlorat på elva matcher och öser in mål, bara serieledarna Brann som gjort fler mål. Framför allt är det Mehnert (8) & Erlien (6) som står för målproduktionen och de gjorde båda två mål var i 4-0 segern mot Skeid. Med tanke på form och hur de spelat sista matcherna kan jag inte i hela världen begripa hur Sandnes kan vara favoriter här. Visst de har hemmaplans fördel men samtidigt varit mediokra på sistone. Trots hur de senaste veckorna sett ut så skiljer de bara fem poäng mellan lagen där Ranheim befinner sig på en andra plats med 27 poäng och Sandnes på en femteplats med 22 poäng. Det är vinst som gäller för Ranheim i denna sexpoängsmatch och de är det bättre laget i riktigt bra form. Inbördes är det ingen rolig upplevelse då Ranheim aldrig slagit Sandnes på bortaplan men inget jag hakar upp mig på. Man kan inte gå tillbaka och gå efter en H2H statistik i en liga där spelare och tränare byts ut med jämna mellanrum. Ranheim var upp en sväng i Eliteserien för några år sedan och Sandnes är i en svacka nu som ska utnyttjas. Ranheim vinner denna men jag säkra med ett DNB (Draw no bet) spel eller Asian 0 som det också kallas. Det betyder att vinner Ranheim blir det full vinst, oavgjort så får vi pengarna tillbaka.

Ranheim DNB (Pengarna tillbaka vid oavgjort)6/10 Units investeras.Spelet läggs på Pinnacle

HÄR FINNER NI FLER AV MINA SPELTIPS & ANDELAR:

SpelTorsten.se (Här ligger mina dagliga andelar och även mina speltips & analyser från bettingstugan)Strykpodden.se (Egen sida för podcasten, här finner ni avsnitten och länkar till de vanligaste plattformarna)Twitter @SpelTorstenSpotify Podcast & Apple Podcast (Här kan ni gå in o lyssna på min “Strykpodd” där jag går igenom Stryktips & Europatips)Discord (en app där allt är samlat smidigt och användarvänligt)YouTube (Youtube kanal med uppsnack & analyser.Twitch (Här kommer livesändningar och där vi jobbar in dart, stryktips, europatips osv.)

Spela Ranheim DNB (Pengarna tillbaka vid oavgjort) på Pinnacle