Speltips: Sandnes – Skeid 8/8 “Sandes har hittat formen och det ska…

Speltips: Sandnes - Skeid 8/8 "Sandes har hittat formen och det ska…

SpelTorsten

Det är toppen mot botten i måndagsrundan i norska OBOS-Ligaen, den näst högsta serien i Norge. Det är Sandnes som verkligen har hittat formen igen och ligger tvåa i serien som tar emot nykomlingarna och bottenlaget Skeid.

SANDNES Har verkligen fått igång spelet och är obesegrade i sex matcher och spelar riktigt bra fotboll om dagen. De har två raka 6-0! segrar hemma på Øster Hus Arena där de körde över Åsane & Sogndal. De är tabelltvåa där det är ganska jämt i toppen och tre poäng här viktigt för att hålla kvar andra platsen som ger direktplats till Eliteserien. Brann kör över fullständigt och är för långt fram för första platsen men som det ser ut nu finns det stor chans att Sandnes kan ta en direktplats om de fortsätter spela som de gjort på slutet. Sandnes anfallare Jostein Ekeland är i riktigt bra form och gjorde två mål i båda matcherna de vann 6-0 och har gjort sex mål senaste sex matcherna.

SKEID är nykomlingar i OBOS-Ligaen och ligger trea från slutet och är hemma de tar poäng, de har faktiskt inte tagit ett poäng på borta plan denna säsong och inget tyder på att de ska göra det under måndagen heller. Fyra mål på åtta bortamatcher har det blivit och här ska de inte vara kapabla till poäng heller. Skeid från Oslo kommer få det tufft att hålla sig kvar i den näst högsta serien men har en bra organisation bakom sig och producerar en hel del talanger. 18-åringen Jakob Romsaas är en av dem. Han har denna säsong gjort 7 mål, en tredjedel av alla Skeids mål och är en man för framtiden. Den tekniska och snabba yttern har tagit OBOS-Ligaen med storm och har redan ett gäng Eliteserieklubbar efter sig men även några utländska.

Här förväntar jag mig att Sandnes tar kommando direkt och kommer trycka på från början till slut och Skeid kommer inte kunna stå emot. Det kommer i stort sätt bli spel mot ett mål men är inte förvånad om just Romsaas kontrar in ett mål för Skeid. Det ska naturligtvis inte räcka och Sandnes vinner 3-1.

SPELET:

Sandnes -1 AH6/10 Units investerasSpelet läggs på Pinnacle

HÄR FINNER NI FLER AV MINA SPELTIPS & ANDELAR:

SpelTorsten.se (Här ligger mina dagliga andelar och även mina speltips & analyser från bettingstugan)Podcast (Här finner ni min nystartade Podcast, stödjer de flesta appar och format)Twitter @SpelTorstenSpotify Podcast & Apple Podcast (Här kan ni gå in o lyssna på min “Strykpodd” där jag går igenom Stryktips & Europatips)Discord (en app där allt är samlat smidigt och användarvänligt)YouTube (Youtube kanal med uppsnack & analyser.Twitch (Här kommer livesändningar och där vi jobbar in dart, stryktips, europatips osv.)

Spela Sandnes -1 AH på Pinnacle