Speltips: Santa Clara – Maritimo 4/9 “Bra läge för Santa Clara att…

Speltips: Santa Clara - Maritimo 4/9 "Bra läge för Santa Clara att…

SpelTorsten

Vi har ett Ö-derby att se fram emot denna söndag då Santa Clara tar emot Maritimo från Madeira. En match Santa Clara ska vinna då Maritimo sett riktigt dåliga ut inledningsvis. Perfekt läge för Santa Clara att ta sin första trepoängare för säsongen.

Santa Clara har inte levt upp till förväntningarna från förra säsongen då de avslutade på en väl godkänd sjunde plats och spelade periodvis riktigt bra fotboll. I år har är de fortfarande utan vinst och kommer från tre raka förluster. Första två matcherna lyckades de dra på sig tre röda kort dessutom. De har en del intressanta “brassar” på lån och måste vinna denna typen av matcher för att hålla sig kvar denna säsong. De är ett mycket bättre lag än Maritimo och jag tycker att vi får ett bra odds på ett lag som bara förlorade tre matcher hemma förra säsongen. Klarar de behålla alla elva spelare på banan så är förutsättningarna goda för säsongens första trepoängare.

Maritimo har startat säsongen katastrofalt med fyra raka förluster och 12 insläppta mål. Nu var visserligen 10 av dem mot Braga & Porto men det har inte sett speciellt bra ut. De spelade visserligen upp sig förra helgen mot Portimonse (där vi hade speltips på Portimonense DNB) men förlorade ändå med 0-1. Nu ska de till en annan önation och det blir riktigt tufft. Helt utan självförtroende mot ett på pappret bättre lag. De har dessutom tappat sin persiska forward Ali Alipour till Gil Vicente. Santa Clara till över två gånger pengarna är givet och jag går in med medel insatts 5/10U.

Santa Clara vinner

5/10 Units investerasSpelet läggs på Betway

HÄR FINNER NI FLER AV MINA SPELTIPS & ANDELAR:

SpelTorsten.se (Här ligger mina dagliga andelar och även mina speltips & analyser från bettingstugan)Strykpodden.se (Egen sida för podcasten, här finner ni avsnitten och länkar till de vanligaste plattformarna)Twitter @SpelTorstenSpotify Podcast & Apple Podcast (Här kan ni gå in o lyssna på min “Strykpodd” där jag går igenom Stryktips & Europatips)Discord (en app där allt är samlat smidigt och användarvänligt)YouTube (Youtube kanal med uppsnack & analyser.Twitch (Här kommer livesändningar och där vi jobbar in dart, stryktips, europatips osv.)

Spela Santa Clara vinner på Betway