Speltips: Schweiz – Spanien 9/6 “Högt odds på Schweiz”

Speltips: Schweiz - Spanien 9/6 "Högt odds på Schweiz"

Fritz Tippar

Skrällarna i nations League är något vanligare än vanligt. Den långa säsongen gör att vissa lag har en låg motivation. Flera spelare har öppet kritiserat Nations League och upplägget.

Jag tror därför det är läge att spela underdogs i dessa Nations League matcherna denna månad. Känslan är att spanjorerna är mer sugna på semester än denna bortamatch.

Det är ett revanschsuget Schweiz som kommer till denna match, senast förlorade de med hela 4–0 mot Portugal. Kollar man på de senaste matcherna så har Schweiz ett oavgjort och tre förluster på de fyra senaste matcherna.

Vi ska dock inte glömma att Schweiz kom före Europamästarna Italien i sin VM-kvalgrupp och jag tycker att de är lite väl stora underdog till denna match.

Spanien har två oavgjorda resultat i denna grupp men jag tror inte motivationsfaktorn är särskilt hög till varken denna match eller denna turnering.

Tips
Jag tror på minst oavgjort för hemmalaget i detta möte. Jag tippar på jämn match där Schweiz tillslut vinner matchen med 2–1.

Schweiz seger ger 4.20 i odds. Jag väljer dock att reka ett spel med pengarna tillbaka vid oavgjort. Det spelet hittar ni på LeoVegas och det ger 3.10 gånger pengarna. 4/10 units.

Spela Schweiz – Pengarna tillbaka vid oavgjort på LeoVegas