Speltips: Serbien – Norge 2/6 “En turnering som är guld värd”

Speltips: Serbien - Norge 2/6 "En turnering som är guld värd"

DannesTips

Ett speltips till den internationella fotbollen i och med Uefa Nations League som drar igång nu i juni. I Sveriges grupp tycker jag att mötet Serbien mot Norge ser jämnt ut – och där vi kan förvänta oss två lag som tidigt vill få initiativ i gruppen.

I en fotbollsvärld där vinnaren av Champions League har korats och de större europeiska ligorna spelat klart (samt en allsvenska som tar sommaruppehåll) så bjuds vi på Internationellt fotbollsgodis i turneringen Uefa Nations League.
Denna match ingår tillsammans med Sverige och Slovenien i Grupp B4.
Målet för alla lag är att vinna sina grupper i Uefa Nations League för att få bättre seedning i playoffet till EM i Tyskland 2024.

Serbiens lag har spelare från toppklubbar i Europa (källa fotbollskanalen). Hurvida lagens startuppställningar toppas redan i första matchen ses på laguppställningarna som släpps en timme ca innan start.
I Serbien finns i alla fall bland annat Sergej Milinković-Savić (Lazio), Dusan Tadic (Ajax), Aleksandar Mitrović (Fulham) och Dušan Vlahović (Juventus).

Om man tittar på Norges trupp så finns här också namn som vi känner igen (källa fotbollskanalen). Till exempel Martin Ödegaard (Arsenal) samt Morten Thorsby (Sampdoria) på mittfältet. Anfallet kan formeras riktigt vasst (startelvor släpps ca en timma innan match) i Erling Haaland (Manchester City), Alexander Sørloth RB Leipzig, Joshua King (Watford), Jens Hauge (AC Milan) och Mohamed Elyounoussi (Southampton).

Vi kanske får vänta på att se fotbollsvärldens nya stjärna Haaland starta – men offensivt finns bra med resurser både i Serbien och i Norge.
Serbien vill givetvis också starta bra och inför hemmapubliken tror jag vi kommer se en intressant och jämn tillställning. Kanske 1-1 eller till och med Norgevinst 1-2!

Båda lagen gör mål till oddset 1,92 Betsson

Spela Båda lagen gör mål på Betsson