Speltips: Sevilla – Mallorca 11/5 “Sevilla visar sin dominans”

Speltips: Sevilla - Mallorca 11/5 "Sevilla visar sin dominans"

Sanels Hörna

Sevilla tar emot Mallorca i kvällens veckomatch i La Liga. Sevilla kan vid seger säkra en plats i kommande säsongs Champions League. Mallorca å andra sidan riskerar nedflyttning och har 3p upp till säker mark. Det är med andra ord väldigt mycket på spel men jag tror ändå på en klar hemmaseger. Sevilla -1.5 asian handicap spelas till oddset 2.90 på Leovegas.

Sevilla som är ett av ligans absolut bästa och målgladaste hemmalag säkrar vid seger en plats i CL. Det är en självklar målsättning för laget och det borde inte finnas ett bättre tillfälle att göra det än inför sina hemmafans. Sevilla har i stor sett hela laget till sitt förfogande och har därmed alla medel som krävs för att uppnå sitt mål. Jag tror på en kraftig hemmadominans mot ett ångestfyllt Mallorca vars luft kan ha gått ur. Skulle Sevilla leda med uddamålet när vi närmar oss slutet så bör Mallorca chansa framåt och därmed lämna stora luckor bakåt. Det är då stor sannolikhet att hemmalaget ökar på sin ledning. Förhoppningsvis ska det inte behöva dröja så länge för spelet att avgöras.

Mallorca som för tillfället har 3p upp till säker mark kommer att göra vad de kan för att få med sig något från kvällens match. Dock ser det mörkt ut ur flera aspekter. Mallorca är ligans näst sämsta bortalag och släpper in mål i massor. Man står just nu på nio! raka bortaförluster. Laget saknar några spelare vilket gör uppgiften än svårare. I sin senaste match mot bottenkonkurrenten Granada förlorade man dessutom med klara 2-6 på sin hemmaplan. Det är med andra ord extremt mycket som inte stämmer för Mallorca som inte bör ha en logisk chans att hämta något här. Sevilla vinner enkelt till ett fint odds. GL!

Spela Sevilla -1.5 asian handicap på LeoVegas