Speltips: Sevilla – Manchester City 6/9 “Haaland gör processen kort?”

Speltips: Sevilla - Manchester City 6/9 "Haaland gör processen kort?"

Stenberg

Hallå i stugan!

Blickarna riktas mot Champions Leauge denna tisdag och vi beger oss närmare bestämt till Spanien och Ramon Sanchez Pizjuan för möten mellan Sevilla – Manchester City!

Snabb återblick till senaste speltipset, där jag rekade hemmaseger för Brighton när laget tog sig an Leicester. Potters mannar gjorde ingen besviken och storsegern skrev tillslut till fina 5-2 och spelet in till sköna 1,83x insatsen!

Vi blickar mot andra rakar och hoppas segertåget fått upp ordentlig fart!

Let´s Go!

Äntligen är det dags för världens finaste turnering att dra igång och kvällarna mitt i veckan når sin charm igen med fotboll i världsklass. Jag har lagt mitt fokus denna gång på Grupp G och mötet mellan spanska Sevilla och engelska Manchester City. Övriga lag i deras grupp lottades FC Köpenhamn samt Borussia Dortmund!

Med tanke på dagsform och spelartrupp så tror jag att Manchester City joggar hem denna grupp tämligen enkelt på förhand och jag förmodar att Pep Guardiolas mannar vill göra processen kort för att fokuset även ska kunna läggas på Premier Leauge!
Man City tågar som sagt på även i årets Premier Leauge och har verkligen blivit en gigant i engelsk fotboll. Dock saknas fortfarande den åtråvärda Champions Leauge-titeln och är det sista chansen för Pep Guardiola att ta hem den med just City? Ledningen har det i alla fall som målsättning och många fler chanser får nog inte just han tror jag. Årets hetaste nyförvärv i Norske superstjärnan Erling Haaland har verkligen tystat alla tvivlare och nu senast mot Nottingham Forest slog han till med ett nytt hattrick och blev med det även historisk som den som gjort flest mål på sina fem första matcher i Premier League. Jag ser inte varför detta målfyrverkeri helt plötsligt skulel ta slut och vi lär får se en forcering omgående från den engelska storklubben!

Formsvag hemmavärd

Om bortalaget är formstarkt för dagen så är det precis tvärtom hos värdarna Sevilla, som har startat årets säsong i La lIga på ett bedrövligt sätt med endast en poäng inspelat under sina fem första matcher och återfinns på en sextonde plats i ligan. Det är inte direkt den “uppvärmningen” tränare Julen Lopetegui vill ha inför mötet på för dagen kanske världens bästa klubblag, Manchester City? Inbördes har lagen mötts två gånger tidigare och vid båda tillfällena har Man City gått segrande och det är faktiskt starkt gjort, med tanke på att “engelsmännen” inte har något superfacit mot spanska lag med endast 55% i segerprocent. (9 vinster, 3 oavgjorda, 8 förluster).

Här tror jag ändå att bortalaget är i så pass vass form, samt att man kommer få styra matchen från minut ett och vill avgöra tidigt. När väl ett mål görs så kommer luckorna öppnas allt mer och då finns det stor chans till att vi får se ytterligare ett lite målfyrverkeri och jag hugger specialspelet i att Manchester City gör mål i båda halvlekarna denna gång.

Faktorer som pekar för mitt spel:

City har gjort mål i tjugo raka matcherErling Haaland öser in mål och är i sitt livs form för dagenSevilla otroligt formsvaga för dagen

Spelet

Jag spelar att Manchester City gör mål i båda halvlekarna till fina 2,00x insatsen

Stort lycka till!

/ Andreas

Spela Manchester City att göra mål i båda halvlekarna på Bet365