Speltips: Shamrock – Djurgården 8/9 “Djurgården är i form och…

Speltips: Shamrock - Djurgården 8/9 "Djurgården är i form och…

SpelTorsten

Då får vi se Djurgården i Conference League och det har en hyffsat “enkel” grupp. Belgiska Gent, norska Molde, irländska Shamrock Rovers är motståndet och nog ska de kunna ta sig vidare från den gruppen.

Shamrock Rovers hamnade i Conference League genom att först åka ur Champions League kvalet mot bulgariska Ludogorets, sen åkte de ur Europa League kvalet mot ungerska Ferencvaros och nu är de alltså här och får möta Djurgården i första rundan. Shamrock ser ut att ta hem irländska ligan för tredje året på rad och är ett starkt hemmalag och har faktiskt vunnit alla sina kvalmatcher i Europa denna säsong på hemmaplan. Dock lägger jag inte mycket vikt på det då Ludogorets fick rött kort, Shkupi fick rött kort & Ferencvaros kom till Irland med en 4-0 seger bakom sig.

Djurgården kör på i Allsvenskan och befinner sig just nu på en andraplats, en poäng bakom Häcken och det har sett riktigt bra ut både i kvalspelet till Europa och i Allsvenskan sista tiden. Faktum är att om vi bortser från förlusten borta mot APOEL som de ändå “vann” då de gick vidare till denna fas så har de bara förlorat en match sedan derbyt i Allsvenskan i början av säsongen (1-0 borta mot AIK). De har verkligen hittat spelet och Edvardsen & Asoro har varit riktigt bra, den senare var sjukt bra i kvalet till Europa med fem mål på sex matcher. Det är klasskillnad mellan lagen och ser vi till truppen är Djurgårdens trupp värd sex gånger mer än Rovers.

Det är aldrig lätt att åka och vinna på bortaplan i Europa men Djurgården har slagit lag som Rijeka (Kroatien) & Sepsi (Rumänien) borta i kvalet, två lag som båda håller högre klass än Shamrock. Ska Djurgården ta sig vidare från denna grupp så måste de helt enkelt öppna upp med en vinst och till oddset 2.10 kliver jag in med 5/10U.

Djurgården vinner
5/10 Units investerasSpelet läggs på Bet365

HÄR FINNER NI FLER AV MINA SPELTIPS & ANDELAR:

SpelTorsten.se (Här ligger mina dagliga andelar och även mina speltips & analyser från bettingstugan)Strykpodden.se (Egen sida för podcasten, här finner ni avsnitten och länkar till de vanligaste plattformarna)Twitter @SpelTorstenSpotify Podcast & Apple Podcast (Här kan ni gå in o lyssna på min “Strykpodd” där jag går igenom Stryktips & Europatips)Discord (en app där allt är samlat smidigt och användarvänligt)YouTube (Youtube kanal med uppsnack & analyser.Twitch (Här kommer livesändningar och där vi jobbar in dart, stryktips, europatips osv.)

Spela Djurgården vinner på Bet365