Speltips: Sheffield United – Nottingham Forest 14/5 “Här tror jag…

Speltips: Sheffield United - Nottingham Forest 14/5 "Här tror jag…

Robert Pettersson

Det har blivit dags för Playoff-semifinal i Championship. Jag tror att det lag som tar hem denna semi kommer att fixa avancemang till det finaste av finrum i engelska seriesystemet. Men idag kommer jag inte att välja någon sida, utan jag kommer att bli lite mer våghalsig vad gäller oddsen.

Sheffield United:

För några veckor sedan så såg det rätt dåligt ut för Paul Heckingbottom och hans mannar. Men de lyckades knipa topp sex-placering genom att att vinna det tre sista matcherna, och då ska vi ha med oss att de knappt haft en renodlad anfallare till hands. Stjärnan Sander Berge har haft lite sisådär form men är just nu inne i sin bästa form sen han anlände till “The Blades”. De kommer dessutom in i matchen med en krossande seger mot Fulham senast där de nätade fyra gånger och höll tätt bakåt.

Nottingham Forest:

Snacka om nedförsbacke under andra hälften av ligan. Och då menar jag på ett bra sätt. De samlade på sig så mycket fart att de till och med utmanade Bournemouth om en direktplats. Steve Cooper har verkligen fått ordning på väldigt mycket i truppen. Framförallt så presterar Surridge och Johnson galet bra framåt.

Spelet:

Jag kommer välja att spela på att John Fleck kommer tilldelas minst ett kort. Fleck är absolut ingen som viker ner sig i närkamperna. Och när det är en match som gör att så mycket står på spel så tror jag absolut att han kommer visa var skåpet ska stå. Om vi kollar till hans säsong så är han den mest varnade spelaren i Sheffield United. Han snittar ett kort var 3.5:e match så redan här är oddset riktigt spelbart! Lägg då till matchens karaktär så tycker jag verkligen det är spelbart!

Spela John Fleck tilldelas kort på Betfair