Speltips: Sheffield Wednesday – Wycombe Wanderers 24/9 “Ryggareken…

Speltips: Sheffield Wednesday - Wycombe Wanderers 24/9 "Ryggareken…

Ryggareken

Den kommande matchen mellan Sheffield Wednesday och Wycombe kommer att bli mycket intressant. I tabellen skiljer det hela elva positioner mellan de båda klubbarna. Wycombe kommer från en förlust men hade inte förlorat på fyra matcher dessförinnan.

Sheffield Wednesday

Värden har inlett säsongen strålande. De är för närvarande på fjärde plats på tabellen efter denna imponerande start.

I sin senaste ligamatch tog Darren Moores lag en poäng mot ligaledarna Ipswich Town. Ett rättvist resultat trots sättet man gjorde det på. Michael Smith gjorde kvitteringen med en minut kvar på klockan för att ställa slutresultatet till 2-2.

I början av månaden åkte man dock på en bitter 2-0 förlust mot Barnsley. Något som fick Managern Darren Moore att snabbt stöka om i elvan inför nästa match, vilket verkade ha gjort susen.

Hemma på Hillsborough är Sheffield obesegrade i sina fyra senaste head-to-head möten. I två av de tre senaste head-to-head mötena i Hillsborough har Sheffield vunnit exakt med 2-0. Lagen möttes senast i april i år och Wycombe vann den matchen med 1-0. Över två mål har det gjorts på tre av de senaste fem mötena.

Truppen: Moore gjorde 10 ändringar inför 3-2 förlusten mot Burton Albion i EFL Trophy i mitten av veckan, där endast Iorfa behöll sin plats från förra helgens oavgjorda match mot Ipswich. Som sådan skulle det inte vara någon överraskning att se den tidigare West Bromwich Albion-bossen återgå till samma startelva som räddade en poäng mot Ipswich Town.

Sheffield Wednesday möjliga startuppställning: Stockdale; Iorfa, Ihiekwe, James; Palmer, Byers, Bannan, Johnson; Dele-Bashiru, Windass; Smed

Wycombe

Samtidigt huserar Wycombe i mitten av tabellen efter en del bleka insatser. I sin senaste match så förlorade de mot Derby County med 2-1. Anis Mehmeti gjorde det enda målet för Wycombe i den matchen. Detta resultat avslutade lagets obesegrade rad på fyra matcher.

Truppen: Anis Mehmeti har nu gjort fem mål på sina senaste nio framträdanden. Därför kan vi förvänta oss att managern Gareth Ainsworth placerar honom i startelvan.

Truppen: Liksom Sheffield gjorde Ainsworth också 10 ändringar för hans lags i 3-0 förlusten mot Stevenage Town i EFL Trophy i tisdags, med Sam Vokes som den enda spelaren som behöll sin startplats från förra helgens nederlag mot Derby. 32-åringen kommer förmodlgien ställas upp från start i anfallet igen. I övrigt tror jag inte att vi får se några ändringar från det lag som startade på Pride Park.

Wycombe Wanderers möjliga startuppställning: Stryjek; Grimmer, Mawson, Tafazolli, Obita; Vinge, Gape; McCarthy, Freeman, Mehmeti; Vokes

REK

Sheffield Wednesday har ett hyfsat målrekord den här säsongen med sjutton gjorda mål. Detta är mer än vad ligaledarna Ipswich har gjort. Dessutom åtnjuter de en bra form. De har bara förlorat en enda match på sina fem senaste ligamatcher. Jag tror att Sheffield Wednesday vinner och för att få upp oddset spelar vi detta ihop med att det blir över 1.5 gjorda mål i matchen.

Spel: Wycombe + Över 1.5 mål till 1.90 hos betsson. 6u.

Spela Sheffield Wed + Över 1.5 mål på Bet365